HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 13 februari 2012

PARTYT PÅ SKEPPSBRON - BLOGGEVENT DEL 2

 Oj, oj...förstår om ni undrar som inte var med på eventet, vad jag pysslade med....;)
Lugn, detta var de eminenta Dragqueenen Claudia & Tant Vera och som var med på festen! Inser när jag ser bilden att min sminkning var oerhört blygsam den kvällen järmfört med deras;D



Hej goaste vänner!

Puhhh...ledig dag idag och det var ju toppen att kunna sitta och läsa ALLA bloggar jag vill kika igenom, dricka en stor god latte till det och njuuuuta ännu mer av helgens minnen!
Jag är också överöst av blöta nospussar från 2 st vita att jag är hemma;)

Det var såååå  många härliga tjejer att få träffa och jag önskar att vi hade haft flera dagar på oss att prata. 
De jag tyckte var särskilt kul att träffa var underbara pinglor som:

Ja, jag skulle kunna rabbla upp en lång lista!
En eftersläntarebild när Mr Ranelid signerar min bok så fint.
Nu har jag smält lite allt han sa med, även om det aldrig skulle gå att återge! Ooo vad han pratade! Den mannen har många ORD! 
Men jag minns några särskilt fina saker han sa såklart;)

Som ex:
"Mina barn får inte röka, ty jag älskar dem!"
" Kärleken behöver inget språk, den förstår alla"

Sen fick han en fråga hur han skulle uttrycka sig till den som är viktigast i hans liv.
Han funderade en kort stund för sig själv med blicken långt borta och svarade:

"Du är en människa jag utan betänketid skulle offra livet för"

Den du! Som han faktiskt själv sa efter;)

Yes, jag är lite smått förtjust i honom nu! (Ja, på ett helt normalt sätt kära vänner;))

Här kommer del 2 från mig med Bloggeventet. Bilderna är i detta inlägg av väldigt olika kvalité, när min lilla kamera inte klarar det skumma emellanåt.

Kom hem sent i går kväll efter en hellyckad helg...tyvärr slutade inte min resa så bra, men det tar vi senare, det roliga först!=)
 Här fortsatte vi kvällen på Skeppsbron mitt i Malmö! Superfint ställe med den godaste tapasbuffén;) Här står bästa Liselotte från a piece of happiness och väntar på mig.
Dagens och kvällens konferencier Måns skötte sig utmärkt bra och här är han precis igång med alla lottdragningar som infann sig titt som tätt under dagen. O myyyy vilka priser!! Tyvärr vann jag inget men vinsten var helt enkelt att få vara med denna dag. Priserna var allt ifrån resor till Italien, presentkort på Tintinstyle på 5000 kr, Tine K pläd, Ewa i Walla kjol och mycket, mycket mer fina saker!
Emmas "wildcard" som hon själv uttrycker det var Nils Pils & Per Bärs! Ja snacka om att få fart på hela stället!=) Vilket par, så underhållande!
 Ååå den goda tapasbuffén...
 Sen fick jag träffa den härliga Inredningsfrun från Öland! Underbart trevlig tjej med världens fart på=)
 ...och efter det....en av kvällens höjdpunkter! Att träffa söta, goa Tindy med bloggen Too do Boo! Tindy vill man plocka ner i sin väska och ta med sig hem!=)
 Sen var det dags för SHOW! The Dragquuens äntrade scenen med ett härligt nummer av våra kanske kändaste artister=)
 Den här killen var riktigt rolig! Efter dagens pass när de hade sminkat klart på scenen och jag hade varit hemma på hotellet och fixat mig, mötte jag denne man i hissen på hotellet OSMINKAD OCH EJ I KLÄNNING=). Han stod där tyst och han såg "vääääldigt vanlig" ut. En smal, lite blek, kortklippt kille. Han hörde mitt samtal jag hade med Liselotte i mobilen och frågade om jag var stressad. Ja svarade leende,  det är mycket tider att passa i dag. Ok, sa han, var du med när vi sminkade på scenen innan? Min blick på honom då var nog obetalbar! Vaaaaa utbrast jag, var det DUUUUUU???=) Vi skrattade gott ner i hissen sen, då jag insåg hans förvandling;)
 Lena PH....ont det gör ont....
Här är queenen tillsammans med goa Helen med bloggen Vuxenmamman!
Vad roligt att träffa och lära känna henne. Slumpen har visat sig att jag har jobbat i samma företagskoncern som hennes man tidigare och lärt känna honom. Han är hussäljare i Skåne och nu fick jag lära känna Helen, så kul!=)
Som ni ser så hade vi en toppenkväll och vi var nog bland de sista bloggarna ut från Skeppsbron med ömmande fötter efter alla fuldans vid ca 02.15:=)

Min resa hem igår gick bra ända till ca 1 mil hemifrån.
Då hade jag avverkat 68 mil sen i fredags. Så synd att det skulle hända.
Halkan slog till och jag hade precis mött saltbilen när det lilla söta rådjuret dök upp från ingenstans rakt framför min bil...

Smällen var oundviklig och ganska hård, trots låg hastighet. Skärrad körde jag intill vägkanten och satte på varningsblinkersen, samtidigt som jag slängde mig på telefonen och ringde Polisen (dvs mitt jobb). USCH säger jag som är en sann djurvän!

Detta är det första jag någonsin kör på, jag som ändå kör mycket bil.
Jag såg när jag vände mig om i min panik att det låg och sprattlade så det kanade på snön ner i diket...fyyyyy....

Det tog bara ca 30 sekunder så var det lilla livet dött...
Blödig som jag är lipade jag och gick fram för att konstatera att det verkligen var riktigt borta. Märkte upp platsen med en plastpåse, det enda jag hade att tillgå, gjorde en anmälan och åkte väldigt skakig hem.

I dag slog mig tanken att det var tur att jag inte mötte någon just då eller hade en bil tätt bakom mig. En buckla på bilen och krossad lykta blev det, men det struntar jag i, jag hade hellre sett att djuret fått leva.♥


I del 3 ska ni få se vad mina Goodiebags innehöll!


PS: Många har frågat om mitt PEACEhalsband jag hade på kvällen.
Det kommer från OXXO och är shoppat hos 
hem Å vila i vår lilla stad. (0381-393 30)
Törs inte i dagsläget säga om det finns några kvar;)


KRAM

24 kommentarer:

  1. Men....hahahha......Ja, det var ju en fulbild som heter duga....eller var det druga Emma kallade våra dragqueens? ;-).Hoppas du inte misstycker med att jag lånar bilden till min blogg.

    Vilken tur att det inte gick illa för dig själv och att du blev skadad. Jag förstår hur du tänker gällande djuret men ditt liv är ju ändå viktigast.

    Var rädd om dig.
    KRAM

    SvaraRadera
  2. My gad vad man hade velat vara där:)

    Ni är så himla fina på alla kort:)

    KRAMIS

    SvaraRadera
  3. Ja herregud vad kul allt låter! Om man säger att du var i allafall sötast bredvid de andra två Lady boysen. Kul att lära känna så många nya människor!
    fruktansvärt att köra över ett djur, men vilken tur att det dog och att inte du skadade dig!Tur det inte kom någon annan bil. Förstår att du blev skakad.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  4. Nej så hemskt. Vilken jobbig upplevelse. Jag har kört på en katt en gång och jag grät som en tok. Men du måste tänka att du ändå hade lite tur. Du hade kunnat möta en älg och totalkvaddat bilen och dig själv. Jag vet att det är en klen tröst, men kanske en liten tröst. Du var fantastiskt fin i din kvällsklänning. Lite lik Ölandsfrun faktiskt. Kram

    SvaraRadera
  5. DET var UNDERBART att äntligen få träffa dig IRL och du är verkligen precis sådär vacker och fin som man hade föreställt sig, till och med finare faktiskt (IRL). Vi får försöka ses snart igen. Fy vilken hemsk upplevelse och jag förstår precis vad du menar jag är också en stor djurvän och hade antagligen knappt orkat köra vidare efteråt.
    KRAM fina Adela!!!

    SvaraRadera
  6. Men stackare!!
    Jag vet precis hur det känns för jag krockade också med ett litet rådjur för två år sedan. Jag blev ju helt förtvivlad över att jag hade haft ihjäl ett djur. Jag hade päls från rådjuret instucket mellan däck och fälg som en kam så det ut som.

    STOR KRAM på dig!!

    SvaraRadera
  7. Å så tråkigt med slutet på din resa! Jag har varit med om ungefär samma sak och det skär verkligen i hjärtat. Så roligt att äntligen få träffa dig på riktigt och konstatera att du är precis så rar som jag trodde!
    Många kramar
    A

    SvaraRadera
  8. Hej Adela!
    Visst hade vi roligt precis hela dagen!!! La märke till Ditt namn på eventet för jag har födelsedag på Din namnsdag, 5 september! ;-)
    Det var tråkigt för Dig, det som hände på vägen hem.
    Tur det inte hände värre saker vid krocken.
    Ha det gott
    säger Milott som sitter med mysiga stickade strumpor och te i rosa kopp

    SvaraRadera
  9. Usch vad obehagligt med rådjurskrocken!! Tur ändå att du klarade dig bra.
    Men vi skulle inte sagt kör försiktigt igår (jag är lite skrockfull);)

    Kram Susanne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilken härlig helg du har haft ! Är ju bara så skoj att träffa sina goa blogg vänner IRL.Härliga bilder.Usch vad obehagligt med rådjurskrocken!! Tur ändå att du klarade dig bra vännen.Ha en skön kväll.Kram Rita ♥

      Radera
  10. Ser ut att haft kul. otroligt snygg svart klänning du har på dig..köpt??
    Kram Eva

    SvaraRadera
  11. Så himla kul ni verkar haft det! önskar sååå jag varit med:)
    kram!

    SvaraRadera
  12. Men vilken tur att du är ok!! Stor stoooooor kram goa du:))

    SvaraRadera
  13. Ja jisses vilken helg ni måste varit med om!! Körde på en uggla en gång, var helt skärrad så jag kan tänka mig hur du kände det!!!!!
    Kram Annika

    SvaraRadera
  14. Jag tar nog hellre sminktips av dig än från queensen;)
    Otäckt med rådjuret. Har också varit med om det en gång, riktigt otäckt:(
    Kram pudding!

    SvaraRadera
  15. Wow, vilken toppenhelg du ser ut att ha haft!! Kul event, men fy så trist att din hemresa skulle sluta som den gjorde. Skönt att du inte blev skadad, men jag är också blödig när det kommer till djur...

    Hoppas din vecka börjat bra!

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  16. Vilken helg, har kikat runt på lite olika bloggar! Vad skoj ni måste haft. Men vilken tur du hade som klarade dig, men chocken att köra på ett djur går inte att förklara. Tiden går i ultrarapid tills det smäller!

    Kram Anne-Lie

    SvaraRadera
  17. Vilka minnen ni tar med er därifrån!:) har kikat runt på många bloggar och ni verkar ha haft ett oförglömligt veckoslut!

    Skön början på veckan, Linn
    vardagsstund.blogspot.com

    SvaraRadera
  18. Åh sötaste Adela - Vad kul det var att träffa dig, men jag tycker som du, dagen och kvällen försvann så snabbt. Önskar det var flera dagar så att man verkligen hann prata med alla härliga kvinnor!
    Vad hemskt att du körde på det lilla rådjuret. Förstår att det känns fruktansvärt, hade nog själv brytit ihop. Men du får tänka att du hade tur som klarade dig själv!
    Kram fina du!
    Jannike

    SvaraRadera
  19. Men vilken otur med rådjuret, fy så obehagligt! Hade garanterat lipat lite jag med.

    Så bra att ni hade roligt i lördags, och tack för roliga bilder :-)

    Kram kram

    SvaraRadera
  20. Nej men usch vad hemskt! Förstår att du blev helt förstörd *krama* Varma Hälsningar Mary

    SvaraRadera
  21. Så fina bilder...! Och vilken tråkigt avslutning där med rådjuret. Hoppas du ändå mest minns allt det roliga som hände i helgen.
    Det var superkul att se dig live och jag vill ju prata mer med dig!

    Kramar och ha en fin onsdag,
    L

    SvaraRadera
  22. ja visst är det väl roligt att minnas den kvällen.
    Jag hann ju med och tala om att du var fin iaf ;)
    Så roligt att se bilder.. men vad hände med din resa hem då.. ? :(
    Ta hand om dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  23. Tant Vera, killen du träffade i hissen, är en gammal barndomsvän till mig... va festligt att han var med på eventet
    Kram på dig

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails