HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 11 april 2012

ATT FYNDA & OM ATT BLOGGA
Morning mysiga tjejer!

Gissar att alla gillar att fynda?=)

Har verkligen varit "duktig" och sålt av en hel del den senaste tiden, så då var det "helt lagligt" (;D) att fynda något annat!

Tradera har verkligen visat sig från sin bättre sida ett tag och mina fynd är några stycken nu, till kalaspriser!
Något av det har ni sett innan och här kommer en eftersökt skönhet som nu har hittat hit!
Söt som socker är den lilla koftjackan i finaste rosa från Odd Molly, den blir perfekt över klänningar och linnen i sommar;)
Den är verkligen ett hantverk!

Jag säger som många gånger tidigare...ni som inte säljer begagnat, ta tag i det, man gör verkligen sig själv en tjänst och kan unna sig något annat sen;)
Titt som tätt får jag oväntade trevliga kommentarer om min blogg av både för mig kända och okända personer. Superkul tycker jag och att olika personer träder fram och bjuder på beröm;)

Fick så trevlig credit för min blogg igår (igen faktiskt;)) och det gör mig tokglad såklart, samtidigt smått generad ibland....;) För visst är det så att man bjuder en hel del på sig själv och sitt liv, även om jag är noga med att betona att jag visar delar av mitt liv...;) och det gör såklart att man ibland slås av tanken att väldigt många vet ganska mycket om mig/oss. Men eftersom jag själv bestämmer innehållet och väljer vad jag visar, så är det ändå helt ok. Med min "skriv- och fotoklåda" så är det här ett fantastiskt sätt att få skriva, berätta, fota och inspirera! 

Genom min blogg har jag träffat/lärt känna/knytit kontakter med så otroligt många som jag aldrig hade fått vara med om annars! Kontakter med både privatpersoner, företag, tidningar m m ...oerhört KUL!
Jag visar gärna upp saker från butiker jag gillar själv och skulle aldrig göra ett inlägg om något som inte tilltalar mig själv. Att jag fått förfrågningar och produkter från företag sticker jag inte under stol med, men det handlar enbart om det jag tycker om och står för. På så sätt så kan jag dela det med er genom inspiration, erbjudanden och utlottningar.

Så kära vänner.....Jag är så otroligt glad att höra att flera gillar och läser bloggen varje dag.
TACK för det alla! ♥

Så just i dag säger jag extra HEJ till trevliga tjejer i Tranås!=)


Kram10 kommentarer:

 1. jaaa den är helt bedårande - jag har den i lite lilac och har använt den över en chrysalis i samma färg.. SÅ FINT <3 *älska* (nu väntar jag bara på lite varmare väder så att det känns lagom att gå ut i)

  Ja - bloggen ger så mycket och precis som du säger.. swappa bort det som bara hänger eller känns fel - då kan man ha chansen att få in annat som är bättre i garderoben.

  Bästa dagen till dig!
  KRAMAR

  SvaraRadera
 2. Du har en bra blogg och den är alltid lika trevlig att besöka.
  Koftan var också väldigt fin =)

  SvaraRadera
 3. Koftan är underbar, precis som din blogg:) Såg också denna kofta på tradera i två upplagor men har sparat mig inför Londonresan, men koftan är helt ljuvlig och blir snyggeli, snygg på dig.
  Kram/
  Berit

  SvaraRadera
 4. Jättefin kofta och jag gillar din blogg <3<3 och det är ju så att man väljer ut delar, inget konstigt med det, och jag håller med så om att bloggen har givit såå mycket roligt tillbaka på olika sätt. KRAM!

  SvaraRadera
 5. Fint Fynd du gjort!!
  Du har ju en ljuvlig blogg med otroligt många vackra bilder så det är klart du ska ha beröm för det arbete som du lägger ner på bloggen. Själv tänker jag precis likadant! Skulle heller ALDRIG visa saker på bloggen som inte tilltalar mig eller som jag inte kan stå bakom.
  Ha en fortsatt fin vecka!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 6. Grattis till superfynd - den passar dig perfekt. När får vi se provningsbilder :)
  Kram fina du

  SvaraRadera
 7. Fint fynd! Jag har glömt tradera nu ett tag, får kolla igen!
  Jag har läst din blogg sedan du startade och alltid blivit jätteinspirerad! Nu har jag själv startat en blogg! Känner ingen annan som bloggar så jag famlar fram och är jätteglad att du som i mina ögon är en stor bloggerska har lagt till dig hos mig! Det är jag jätteglad över! Din blogg är så fin och ger så mycket inspiration!
  Tack och stor kram Helena

  SvaraRadera
 8. Vilket fynd! Vill också ha en sån:) Kram pudding!

  SvaraRadera
 9. Jättefin:) Och visst är Tradera fantastiskt...Härligt att du hade skrivit önskelistan hos mig hihi:)) Vet precis vad du menar med bloggen. Herregud så många vänner man har fått:)) Underbart. Stor kram Anne

  SvaraRadera
 10. Kul att fynda. Så snygg.
  Eva

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails