HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 3 april 2012

OLIVTRÄD & VISSA DAGAR....
Godmorgon girls!


Kan bara hoppas att den här dagen är en bättre dag som har börjat, än den som var igår. Vissa dagar är såna eller hur? Då händer ungefär allt man inte hinner eller vill, just i det läget, toppat med en riktigt jobbig huvudvärk, ...alla har nog såna dagar.
Samtidigt blir jag trött på mig själv ibland, att jag kan stanna upp i tankarna vid saker som egentligen inte borde få ta plats på det sättet just då...Pratade med en vän igår som fick mig att tänka om lite, skönt!;) Det mesta är ju bara världsliga ting eller hur?;)

På agendan idag står flera saker som måste avverkas. Det är lite för mycket nu, så en viss torka här av mig i bloggvärlden kan nog tänkas bli.
Börjar med en löptur för att rensa huvudet...bästa sättet enligt mig;)

Mitt olivträd har övervintrat!
Bott inomhus såklart och mått sådär lagom bra hela vintern, tappat nästan alla bladen en gång men nu mår det prima=) Omplanterat i den här snygga korgen i gråton med läderhandtag, som jag gillar massor. Kanske får det flytta ut till sommaren...


Då kör vi tisdagen och hoppas att den blir en bra dag!=)
Sköt om er!
22 kommentarer:

 1. WOW så jämnfint ditt olivträd är.. jag trodde vårt hade gett upp helt (och jag hade nästan gett upp helt över alla rasande blad.. så jag gick loss helt med dammsugaren.. oooops.. och dammsög av dem *duckar*) Nu - har det skjutit igång ordentligt men ganska spretigt.. inte alls så vackert som ditt men det lever och vi är ju alla olika.. så jag får acceptera att olivträdet här också är olikt det jag önskat. *garvar* (får väl också fota för din skull inom de närmaste dagarna)

  Ha en härlig dag fina du!
  KRAMAR

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma fina Bina!
   Tror nog ditt träd är fint med;) Ja fota nu så vi får se=)

   Kramar

   Radera
 2. Så tråkigt när det är såna dagar! Hoppas huvudvärken släpper! Du har jättefint hemma! Korgen gillar jag massor var hitar man den tro? Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen!
   Korgen finns hos Zanslösa här i Eksjö;)
   Kram

   Radera
 3. Hej!

  Ja de där dagarna som är att trampa omkring i kall gröt de har vi vare sig vi vill eller inte.
  Hoppas att din tisdag blir bättre.

  Kram från Eva

  SvaraRadera
 4. Hoppas du får en bättre dag idag! Ibland har man bara såna där dagar som man bara vill lägga till handlingarna och gå vidare. Ta hand om dig och må bra vännen

  Kramar i massor
  /Vivvi

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Tack Åsa, jag försöker, men den del dagar rusar det...;)

   Kramar

   Radera
 6. Ja tänk vad vissa dagar bara kan kasta omkull en =( Hoppas din tisdag bli en mycket fin sådan!
  Åhh olivträdet är så fint, jag lyckas aldrig med dem tyvärr. Vad är knepet?

  Kram Fia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt sant Fia...på topp och plötsligt omkullkastad...that´s life!;)

   Kramar

   Radera
 7. Hade en sådan dag förra veckan, fast bara med huvudvärk! Men vet precis vad du menar det finns saker som kan kasta omkull en totallt (behöver inte ens vara stora saker). Tur du har en vän att prata med, brukar kännas bättre när man kan se saker från ett annat håll!
  Hoppas springturen gjorde sitt!
  Kram Helena
  Såg du mitt mail?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej fina H!
   Ja, tack för mail, ska svara sig i em! Är på språng nu till ett möte!=)

   Kramar!

   Radera
 8. Hej!
  Jag är så sugen på att skaffa ett olivträd, men är osäker på om de trivs inne, för helst vill jag ha det inne för de är så rackarns fina. Det kan absolut få bo ute på terassen en stund om det mår bättre av det.
  Hur sköter du ditt? Snälla, ge oss alla hemliga knep ;)

  Tack och kramar / A

  SvaraRadera
 9. Hej Annisen!
  O har dessvärre inga hemliga knep...;)
  Inte mer än det jag läste en gång att låta olivträdet vila på vintern och nästan smått dö ut...sen tappar det oftast allt sina blad och man tror att det dör, men plötsligt knoppar det igen och då planterar jag om och vattnar oftare! Fram med det mer i ljuset då med, men inte det direkta solljuset;) Enda lilla knepet jag har=)

  Kram!

  SvaraRadera
 10. Hej! En del dagar blir inte som man tänkt sig, hoppas dagen blev som du tänkt dig och att röra sig är absolut det bästa sättet att frigöra sig från slagg :) Kram Chrisina

  SvaraRadera
 11. Ja idag vaknade jag med betonghuvud som för min del vet jag kommer från min nacke ,då jag tränade igår och har gjort någon rörelse som inte varit bra för mig,men jag hoppas komma i gång nu efter middagen så jag får gjort det jag hade tänkt. tråkigt men sant vissa dagar är bara så men jag har tyvärr många sådana sen jag skadat mig och pågrund av sjukdom och då måste man lyssna annars brakar man till slut bara ihop. Var rädd om dig, du verka vara en bra kvinna med fötterna på jorden.

  SvaraRadera
 12. Vissa dagar och veckor blir det bara för mycket. Försök stanna upp en stund och tänk igenom vad som är viktigast för just dig. Sköt om dig, och hoppas påsken blir fin!

  Så stiligt olivträdet är! Har lust att skaffa ett till balkongen, men vet att jag är urkass på att sköta om de där gröningarna...

  Kramar

  SvaraRadera
 13. Vissa dagar är helt enkelt bara "autobahn" Men var rädd om dig och djupandas för att få ner pulsen. Take care. Kram Kicki

  SvaraRadera
 14. Bra gjort att lyckas övervintra olivträdet! Och fy fan för skitdagar! Kram på dig!

  SvaraRadera
 15. Ja ibland känns det tungt o trist, vissa dagar bara dansar förbi. Då gäller det att komma ihåg dom dagar solen tittar fram! Själv är jag sjukskriven igen, men åter på banan efter påsk igen. Så skönt att solen lyser och det är vår, men var tog värmen vägen! Nu kommer det en härlig tid, med plantering och växter!
  GLAD PÅSK!
  Anne-Lie

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails