HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 29 juni 2012

DET JAG KOMMER ATT SAKNA MEST....

 "Min" sjö och dess fina omgivningar som jag älskar...
Hej godingar!

Fredag igen och min semestervecka har gått i superfart!
Nu bor vi på 2 ställen, men bara tills i morgon.

Börjar så smått känna att det känns ok i lägenheten...det blir så fint i vardagsrummet!
Älskar ljuset där och rymden som blir i och med storleken på det.

Svårast just nu är inte att skiljas från mitt hus utan att skiljas från min fina utsikt...
16 år på samma ställe gör att man känner sig väldigt hemma.

Fotona tog jag i dag tidig morgon kl 5 när jag vandrade runt och såg morgonen gry...
Hörde fåglarna vakna till liv, humlorna börja surra, fiskmåsarna skrika, en hare skuttade glatt iväg, en morgontrött granne tog in sin tidning, en annan vattnade sin nylagda gräsmatta och jag kände att det är MINA kvarter...Hoppas vi ska trivas på nästa ställe med, men jag känner i min magkänsla som alltid är stark, att så småningom kommer jag tillbaka hit...
Inte just nu, inte än och inte riktigt till samma ställe...;)
Lite sorgsen säger jag hej då till en tid i mitt liv där våra barn vuxit upp, där lilla A lärde sig cykla, där stora A & lilla A byggde kojor, haft sina barnkalas, lekkompisar, börjat skolan, haft goda grannar,där min fina gamla misse har sin grav, där lille Theodor tog sina första stapplande valpskutt, där jag hade min avslutningsfest efter hårt slit av 4 års studier med småbarn, där vi skrattat mycket....det finns så många minnen!

Jag hoppas jag har gjort rätt.


Adela

14 kommentarer:

 1. Det är klart att du har gjort rätt!

  SvaraRadera
 2. ;)Tack Åsa! Tycker du ska göra en bokturné i Småland så ska jag skämma bort dig när du kommer hit:)

  SvaraRadera
 3. Hej!!

  Det blir säkert bra när ni väl kommer tillrätta. Jag förtår att det känns svårt att flytta från något så vackert och som ni bott på så länge.

  Kanske blir privat, men varför flyttar ni?


  Kramar Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Helena
   Vi har ett rum för mycket sen en son flyttat till eget och en ohyggligt dyr boendekostnad. Nu ska vi ex. resa & göra annat istället;)

   Kram

   Radera
 4. Så sorgligt det låter. Det är en underbar plats du haft, men du kommer säkert att känna dig hemma på nästa ställe snart också. Läste någonstans att hemma inte har med huset att göra, utan med känslan hos de som bor där. Nu väntas många nya roliga minnen ;)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror du har rätt Malin;)

   Kramis

   Radera
 5. En sorg i sig men också en början på något nytt!

  Ibland är jag också sugen på att bryta upp men jag vet inte....


  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja helt rätt, en början på något nytt=)

   Kramar!

   Radera
 6. Åh, finaste Adela, Visst känner man sig sorgsen när man lämnar en del av sin historia bakom sig men de fina minnena bär du ändå inom dig oavsett vart du än flyttar och du verkar vara en sådan person som är bra på att skapa nya fina minnen. Du verkar ha funderat länge kring detta beslut så nog ska du se att det kommer att bli bra med ditt nya boende nu, en ny fas, nya äventyr och nya minnen. Jag som flackat runt en hel del förtår precis den känslan du har inombords. Håller tummarna för att du ska trivas i din fina lägenhet.
  KRAM!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack du fina;)
   Hoppas möta DIG snart igen! ♥

   Kram!

   Radera
 7. Det är jättefin natur kring sjön, och givetvis är det en process att sörja en tid med många fina minnen. Men det bär du alltid med dig, och det är inte platsen som gjort det - det är du och dina fina grabbar (och husdjur..;)). De har du kvar, och dessutom - den som vågar vinner! Oavsett hur det blir med allt det nya så har du provat, och om eller när(?) du återvänder så är det med ännu en erfarenhet i bagaget.
  Tror du kommer trivas när du fått mentalt ta farväl (för nu) av ditt "hood" och börja bo in dig i ditt nya hem. Jag VET att vi kommer få se fantastiska bilder av ditt nya, enormt stora vardagsrum och i ditt nya hem kommer du skapa nya minnen med familj och vänner. Allt har sin tid och man är alltid på rätt plats, även om det inte känns så just för stunden. Jag lovar.

  Kram och lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är som vanligt så klok bästa J;)
   Hoppas snart gå i Sjöängen med dig när du kommer "hem":)

   Många kramar!

   Radera
 8. Vilken fin natu du har omkring dig, Jag förstår att det känns svårt att lämna, men jag hoppas för allt i världen att du ska trivas kanon dit du flyttar och att du känner att en ny tid i ditt liv är på väg att börja, en ny ljus och bättre tid, eller hur! Kram Helena

  SvaraRadera
 9. Vet du, jag är helt säker på att du har gjort alldeles rätt! För det gör man alltid till sist. Det är så oändligt sällan man ångrar något man gjort; det är de där sakerna man inte gjorde som dyker upp på ångerlistan. Minnen och glada tider från ditt nuvarande hem kommer du alltid att bära med dig, det enda som sker är att du får göra plats å fler minnen i hjärtat :-) Och det bästa av allt är att inget är för evigt eller skrivit i sten, du har alla möjligheter att komma tillbaka om det är det du vill såsmåningom. Oavsett vart du tar vägen, är jag helt säker på att du hittar hem!

  Stor kram och lycka till med nya tider!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails