HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 5 augusti 2012

SÖNDAGSTIPS




Hej mina vänner!

Här har inläggen inte duggat tätt minsann;)
Mycket jobb hela helgen har satt stopp för det, men nu vill jag hinna in till er innan söndagskvällens fotojobb för en ny hemsida! Det ska bli sååå kul;)

Fredag & lördagkväll/natt har jag serverat på Hotel Vaxblekaregården som haft fullt hus båda kvällarna. I dag känns det i benen, det blir måååånga steg, men kul är det. Träffat massa trevliga glada människor och lyssnat på bra musik under arbetet;)

Tycker ni om Patchouli?
Det är min senaste dofttillskott och jag gillar den;) Jag tror man gör det eller inte alls. Speciell doft och man måste ta den i små mängder och den fina doften kommer efter en stund på kroppen, inte spruta och sätta näsan i den direkt;) Finns hos Butiken i vår lilla stad och den känns exotisk tycker jag.
 Mitt skinnskärp från Liebeskind har ni sett innan, men jag måste ju visa er hus snyggt den ligger paketerad i en egen ask. Superfint prisvärt skinnskärp, jag använder det till nästan allt!
Ha ha ha....lite hönor och tuppar mitt i söndagsläsningen tänkte jag också bjuda på=)
Sonens senaste familjetillskott! Helt underbara och kycklingarna är sååå söta! Både tuppen och hönan är ganska små än så länge och tuppen ska tydligen bli en riktigt ståtlig herre fullvuxen=)
Fru höna kacklade och vaktade ordentligt sina kycklingar när jag fotade;)
Ser fram emot fina lantägg längre fram.


Önskar er en toppenskön söndag nu vänner!

Adela

9 kommentarer:

  1. Härligt doftförslag, tror jag får ta svängen om Butiken snart;)) Har fått ett så fint o väldoftande doftljus därifrån också, visste inte ens att de hade sånt...! Fint bälte, klickade in på den butiken på nätet (hette den Rosenkrants eller nåt??) o där fanns ju bara hur mycket fint som helst! Ha en härlig söndag ♥ Kram fia

    SvaraRadera
  2. Fyller du på bloppisen ikväll???
    Shopping sugen!!!

    SvaraRadera
  3. Kul att få lite nya tips på dofter! Skärpet är superfint! Kram Nilla
    Ps.Är det du som fixar ny hemsida eller till någon annan?

    SvaraRadera
  4. Liebskindbältet är döläckert! Parfymen har jag aldrig luktat på faktist. Är lite känslig för dofter och är väldigt försiktig med sånt.
    Höns eller rättare sagt deras skit är bland det äckligaste jag vet! Har nästan lite fobi mot pullor! Däremot älskar jag ägg;) Kram

    SvaraRadera
  5. Doften känner jag inte igen och skärpet är läckert. Men åh vad mysigt att han hönor i trädgården. Och tänk, nu kan du baka på dessa ägg. Sockerkakan kommer att bli härligt gul.

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera
  6. Har inte luktat på den doften än! Hönor och tuppar! var bor sonen? inte hos dig får vi hoppas hi hi!!
    Du jobbar väl inte alla dagar på din semester? Glöm inte ta det lugnt också, vännen!
    Kramar Helena

    SvaraRadera
    Svar
    1. O no sonen bor på landet utanför stan, mysigt ställe med Bullerbykänsla;)
      Försöker ta det lite lugnt med, men det har varit en del jobb på semestern...både på gott och ont;)

      Kramis

      Radera
  7. Hej! Jag gillar skärpet jättemycket! Kramar

    SvaraRadera
  8. Vad spännande med en ny doft.Bara så läckert skärp.Vad mysigt att sonen hönor i trädgården.Ja och du får lite goa ägg.Ha det gött fina du .Kramar Rita ♥

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails