HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 18 september 2012

EGOBOOSTDAY!




Hallå tjejer!:)


Vilken skön dag, trots halsont igen!

Varit hos min bästa Sahra och gjort mina naglar och även hos min nya hudterapeut Birgitta på salong Din Skönhet! Birgitta och jag ska göra ett litet samarbete när jag gör vissa behandlingar hos henne under bl a en kundkväll (som "modell"...ja, ingen snygg sån utan ligga nerbäddad och få behandlingar när andra tittar på:) Det gör jag gärna för mitt egna välbefinnande och att andra kan få tips vad man gör med sin hy:) Birgitta är utbildad sjuksköterska i botten och utbildad hud- och spaterapeut och jag har stort förtroende för henne. Hon jobbar även med fillers och botox.

I dag fick jag en hudkonsultation och nästa vecka startar vi med en stor ansiktsbehandling (rengöring, massage m m ) och därefter kör vi igång med AHAsyre-behandlingar! Det ska bli så spännande och jag tänkte att ni ska få hänga med här i bloggen om ni vill och se uppfriskande förändringar jag hoppas på:) AHA-syrebehandlingar "förnyar" huden på ett naturligt sätt med nybildande av hudceller och fungerar som en peeling på ett mycket skonsamt sätt.
En Adela som var helt osminkad förutom lite mascara idag och Birgitta testade bareMinerals på mig.
Hon arbetade snabbt in det och resultatet blev fantastiskt bra och naturligt! Jag har aldrig testat det innan men det var så smidigt och färgen var superfin med skön lyster i.

Å TACK!
Nu är ni 95 st gillare på FB!
Snart 100......;)


Njut nu av kvällen vänner!

Adela

11 kommentarer:

  1. Fin fina dina naglar blev och du är lika vacker som alltid!!

    Var länge sedan jag skrev några rader här, men är alltid inne och läser din trevliga och inspirerande blogg :)

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  2. Fin du är! Och jag gillar ju dig redan på fejjan, annars hade jag tryckt genast.
    kram!

    SvaraRadera
  3. Läckra naglar! Jag hade gärna varit modell för sånt med;) Kram

    SvaraRadera
  4. Vad spännande att följa. Har aldrig gjort några sådana behandlingar så det blir kul att se. Du ser oförskämt snygg ut =)
    Kram fining

    SvaraRadera
  5. Härligt med lite egotid och ompyssling ibland. Var på ansiktsbehandling förra veckan. Tänker alltid att det här ska jag göra oftare, men det blir det aldrig av. Du verkar så duktig på sånt, ska försöka lära lite av dig :-)

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Härligt! Jag gjorde AHA-syrebehandling när jag var yngre och hade riktig problemhy. Var riktigt, riktigt bra! Spännande att se vad du får för resultat. :)
    Kramar

    SvaraRadera
  7. Bara så himla snygga naglar .Vad skönt med lite egentid.vad skoj att följa detta.Himla fn lyster du fick idag.Ha det bäst fina du .Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  8. Åh spännande! AHA räddade min totalhavererade hy, efter att jag fått barn, för en över 15 år sen. Då var det väldans nytt och kraftigare behandlingar, men oj vad det hjälpte! Nu använder jag Exuviance produkter sedan ett år tillbaka, och de gör verkligen skillnad (och är prisvärda). Plus Bare Minerals på det, så känns hyn bättre än på många år, och hopppas du kommer uppleva detsammma! kram

    SvaraRadera
  9. Verkar kanon, var ligger denna eminenta salong?? Känner att jag borde dit pronto, med tanke på hy o allt vad det innebär...!
    Du är kanonfin, som alltid;)
    Kram o tack för inspirationen <3 // Fia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej sötFia!
      Ligger på Storgatan i Nässjö! Helt Uuuuuuuunderbar kvinna som har det, hon är såååå go och pålitlig! Kolla in deras hemsida!

      http://www.dinskonhet.se/Default.aspx
      Kraaaaaam! :)

      Radera
  10. Hej, varför göra behandling du har ju inte ens skratt rynkor (eller trixar du med kameran))hihi men det är ju skönt när man får inpackningar mm.Ha det gott Lena

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails