HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 10 september 2012

SÅ HÄR HÅLLER JAG MIG I FORM!




Hallå bästa tjejer!


Ny vecka och jag känner mig så laddad i dag!

I dag tänkte jag dela med mig av mina absoluta bästa tips för hur jag håller mig i form!=)

Alla tycker vi ju väl om att hålla oss fräscha, pigga, energifulla och kanske rentav se lite yngre ut än vi är?
Jodå, vi kan nog erkänna alla att vi gillar det;) Jag tror i och för sig att mycket ligger i våra gener såklart och arvsanlag att ex se yngre ut än man är osv, men jag tror vi kan påverka det en hel del!

Mina bästa tips till er är enkla, men eftersom jag ofta får frågan så tar jag upp det här.

Jag startar mina dagar med FITLINE POWERCOCKTAIL och avslutardagen med
FITLINES RESTORATE.
 Detta är friskvård/skönhet/må-bra-inifrån produkter som jag själv har sett hur de ger resultat! Smakar det så kostar det....visst är det så, men det är det värt! Månadskostnaden är 850:- men det är ändå dryga produkter.


HÄR kan ni läsa om dessa fantastiska produkter som både jag och min lilla A dricker.
"Ett exempel är FitLines® unika näringstransportkoncept (NTC®) som säkerställer att näringsämnen och vitalämnen absorberas upp till 10 gånger snabbare och effektivare. Tillverkning enligt striktaste pharmastandard (GMP) garanterar produktens renhet och kompromisslösa kvalitet. Produkterna från PM-International är baserade på de senaste vetenskapliga forskningarna och visar märkbara positiva effekter.


Min vän Marie är återförsäljare av dessa produkter och vill ni komma i kontakt med henne så meddela mig så förmedlar jag kontakten! Hon svara på frågor och är ni intresserade av att köpa, så löser hon det. Hon är dessutom ett levande exempel på hur fantastiskt bra detta är! Hon har själv lidit av svåra eksem som hon blivit helt fri ifrån och huden är så fin!
Hon har svår allergi  mot mycket, bl a pälsdjur, som också bättrat sig så avsevärt så man tror knappt det är sant och hon är sååå pigg!
Väl värt att pröva för alla er som lider av olika besvärliga saker som ni kanske har testat det mesta emot:)

Personligen så springer jag också (löptränar) 3 ggr i veckan. Hur långt beror på tid! Jag resonerar alltid så att om det så är bara 20 min är det bättre än ingenting. När jag dessutom har mina vita darlingar så blir det promenader med. Jag tränar på jobbets (P) gym i alla fall 1 gång/vecka.

Jag äter egentligen heeeeeelt vanligt:) Dvs, mycket vanlig husmanskost, men ganska mycket grönsaker men faktiskt mer bär. Alltid naturell yoghurt med honung och blåbär, hallon, jordgubbar eller björnbär eller liknande, alternativt gröt varje morgon. Gärna ägg, kokta eller äggröra. äter väldigt lite godis men är såklart förtjust i choklad så det slinker ner då och då.
Är också helt galet förtjust i desserter och bakverk, men äter faktiskt det inte så ofta:) Älskar grädden, det är nog den jag vill åt;) 
Min livsfilosofi är att äta normalt mycket och RÖRA på sig!
Ett annat suuuuperbra tips är ju den här Moroccanoljan jag skrivit om tidigare! Håret blir helt fantastiskt bra av den!;)



Lite måndagstips från mig!

Nu ska jag ut i spåret:)

Kram
Adela

5 kommentarer:

  1. Var kan man köpa Moroccan oil? jag har inte hittat den i någon butik ännu.
    Kram
    Marika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Marika, jag köpte min hos min frisör. Tror det finns hos de flesta frisörer nu:)

      Adela

      Radera
  2. Morocconoil är ett måste! Jag bara älskar deras produkter!
    Visst har det betydelse vad man stoppar i sig! Framför allt ska man undvika för mkt sol och rökning! Sen beror mycket på generna!

    Ha en fin dag! KRAM Anna

    SvaraRadera
  3. Roligt att läsa hur du håller dig i form:) Oljan måste jag nog testa snart då håret blir längre och mer slitet.
    kram

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails