HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 22 april 2013

HOUSE OF ADELAS VARDAGSRUM
Hej mina bästa läsare!


I dag bjuder jag på lite vardagsrumsinspiration!

Kanske mest för att det var nystädat och fint i går, att solen sken in så härligt och att jag är nöjd i rummet just nu...skönt att vara det ibland. Hur kul det än är med inredning, så förundras jag i bland över hur många ständigt förnyar, tapetserar om osv....kanske framför allt att man har råd, och jag är så löjligt fäst vid vissa saker så jag vill ha dem kvar....länge!:)
 En liten hörna där jag trots allt har svårt att bestämma mig om det ska bli en fototapet eller inte....eller kanske något annat? Förslag?=)
 Mitt ljuvliga födelsedagsfat från Mateus är sanslöst fint och det ska jag fylla i sommar med jordgubbar, sallader, desserter, glass eller bara fina blommor svävande i vatten.....;)
Om jag ska önska något så är det ett nytt vardagsrumsbord!:) Förslag där med??
Dagens bekväma i går var den fina toppen från Odd Molly & byxor Mos Mosh.


Jobb i em som ska bli så kul!


Ha en fin måndag vänner!


3 kommentarer:

 1. Vackra bilder som alltid, kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag såg att du hade varit i den fina butiken i en stad nära mig.
  Det där med vardagsrumsbord är svårt tycker jag, det blir aldrig riktigt bra här hemma trots tappra försök. Jag tycker om stora bord där det kan ligga en bokhög, en trave magasin, några ljus, en blomma och några thekoppar utan att det ser stökigt ut.
  Men du har det redan så hemtrevligt och Mateusfatet är rent ljuvligt.
  Kramar från Eva

  SvaraRadera
 3. Vilket fint vardagsrum du har! Jag har sett ett bord från Rif design som jag tror hade passat otroligt fint hemma hos dig, vita lite svarvade ben och en rund skiva i "silver".
  Ha en fin dag!
  Kram
  Rebecca

  http://pilotfrun.se

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails