HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 15 augusti 2013

ATT NÄSTAN HA EN GUBI...ELLER GANSKA LÅNGT DÄRIFRÅN:)

Önska sig saker kan man ju göra och den fina Gubispegeln hade jag inte tackat nej till, men däremot kanske priset;) Nu tycker jag i och för sig att en från House doctor kan vara snygg med på sitt sätt...

Nya spegeln i H of A vardagsrum är i koppar och jag tycker mycket om det nu, snygg kontrast till allt silver som varit, men även fint att blanda.

Från RUM21  kommer den här snyggingen och de har mycket annat fint i sin webshop.
Kika in får ni se;)
Med en härligt stor ljust rosa kvisthortensia på matbordet, så får rummet genast mer färg, tillsammans med koppartonen. En matchande lampa är "as we speak" från Länna Möbler på väg hit också, hoppas det blir bra.

Det är kul att höstpiffa lite hemma, även om jag krampaktigt klamrar mig kvar i sommaren, jag är inte alls färdig med den. Blev smått förvånad när jag såg olika personer på stan igår med täckväst, boots, polo och jackor....heyyy, så kallt är det inte och detta får vi såååå nog av sen!:)
Det var väl inte sista sommardoppet jag tog i Skåne, eller?
 Väggen där det fortfarande inget hänt...nu har vissa tankar börjat växa fram om att måla månbordet svart och kanske göra en skön läshörna där nere...vad tror ni? Jag tar gärna emot tips!=)
Vardagsrummet är ju som ni vet stoooort och det gillar jag mycket men den nedre hörnan här har jag aldrig riktigt kommit tillrätta med...
 Glad över en annan sak som flyttat in till fyndpris är den fina provdockan!
Hon ska få svart topp och fötter så blir jag ännu mer förtjust i henne:)
 Min välanvända Odd Mollyväska hänger på henne just nu.
En sockertopp, lille T, kunde jag inte låta bli att fota idag när han sov så gott på schäslongen...han kan koppla av den lille, vilket ♥ han är;)


Ha en fin kväll vänner och 
missa i n t e Ernst...!
5 kommentarer:

 1. Spegeln är superfin. Även om hag har gubi som dräggelobjekt
  Kram

  SvaraRadera
 2. Såå fint du har gjort med den fina spegeln, läckert med alla olika metallfärger just nu;) Håller med om att det inte är höst riktigt än, men när man ger sig iväg tidigt på morgonen på cykel är det riktigt kallt...Hoppas man hinner doppa sig ett par gånger till i år iaf!
  Ha en härlig kväll ♥ Kram fia

  Ps Mina Peacekuddar är köpta på Biskopsgården! DS

  SvaraRadera
 3. Gubi eller ej, fint var det iallafall:)

  Kram fina du <3

  SvaraRadera
 4. Ernst missar jag nu då jag sitter och väntar på att lilleman ska somna (och tjuvläser på telefonen:) Jättefin spegel! Den passar perfekt hos dig!
  Kram
  Rebecca

  http://pilotfrun.se

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails