HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 12 december 2013

DET HÄR MED ATT VÄLJA RÄTT...

Nej det här är inte vännernas hus utan ett foto
från Trivselhus och ett hus jag är förtjust i;)


Godmorgon sköna torsdag!Ibland kan jag bli smått avundsjuk på vänner som renoverar sina hus, men för det mesta är jag så nöjd med att bo i lägenhet, särskilt som den är så fin som vår är. Bekvämligheten med att bara ringa ägaren om något är fel eller går sönder är ju makalöst skön!:)
Men hur som helst så följer jag gärna vänner som är i renoveringstagen och hänger med, tipsar om vad jag tycker (om de vill ha mina tips ha ha...;)) och lär mig med på vägen.

Vännerna som just flyttat ut på landet i ett makalöst fint hus, är precis i färd med att iordningställa sitt kök. Gissa om det varit en del fram och tillbaka där med om köksinredning, väggar och golv:)
Stilrent i vitt och svart och med mycket ljus, härligt stora bänkar för mycket yta finns, men frågorna om VAD de ska ha på väggarna och golvet har duggat täta:)
Tapetsera eller måla väggarna?
Lägga in trägolv och måla vitt? Nope, det var inte alls aktuellt med 2 stora hundar...;)
Personligen tipsade jag dem då om det här snygga golvet från Altro med halkskydd!
Det svarta är ju toppensnyggt tycker jag och väldigt praktiskt när man bor på landet och några fötter och tassar ska kunna springa ut och in på det.
Vitt lantligt kök men ändå en modern touch och detta svarta golv till.
Kan nog inte bli bättre?
Golvet heter Nuvola stratos.
Snyggt eller hur?
Det är något jag uppskattar mycket i nya hus eller nyrenoverade hus, 
att det är smidiga och lättstädade golv! Här i vår våning är det faktiskt det med, trots den gamla fina fiskbensparketten som legat länge:)


Ja fortsättning följer med vännernas fina hus...;)


Fin dag till er!

A

4 kommentarer:

 1. Det golvet valde vi i svart när vi renoverade vårt kök . Har haft det i 7 år och inte ångrat oss en dag , lättskött snyggt och framförallt skönt att gå på .
  Tycker du har en snygg blogg , alltid mycke fint att inspireras av ��
  Hälsningar Anki

  SvaraRadera
 2. Känner precis som du, har bott i hus tidigare men nu i lägenhet, på somrarna känns det mer att man vill ha hus. Men det där huset du hittat var ju otroligt fint! Precis min smak..

  Kram
  Helen
  www.vitaestilo.se

  SvaraRadera
 3. Jag kan tipsa om golv från Bolon. Supersnygga mattor som man lägger över hela golvet. /Eva

  SvaraRadera
 4. Här kommer ett tips från en som ofta läser men inte kommenterat tidigare. Kände att jag bara måste tipsa om detta golvet eftersom jag själv är hundägare och är helnöjd, ett plus är att det är lite struktur i golvet och därför inte halt.
  Tarkett Patchwork Latte

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails