HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 26 februari 2010

Sommardröm och vårgarderob!
Ahhhh...idag smälter snön! Ljuvligt;) T o m kissarna i huset har vågat sig ut en stund. Igår ploppade det ner en underbar sommardröm i postlådan som jag visat er en sneakpeak av innan ifrån Nelly. Så sanslöst söt tunika! Cremerosaljuvlig kan man döpa den färgen till;)Är det midsommar snart?

Visar er ett plock från Creams vårgarderob från Fina Hem också. Sjukt snygg jeansjacka med en figursydd passform som är fantastisk, med rosa små detaljer i jackan, varken för mycket eller för lite!

Underklänningen i vitt är så fin så den platsar som en vanlig klänning också eller under en annan som väl tanken är. Titta på spetsen på den och den sitter perfekt på. Den rosa scarfsen är också Creams under! Spetsar på och mycket användbar. Det är så kul för du kan köpa ett par plagg och variera det i det oändliga. Jackan är så fin över en klänning med underkjolen under. Cremevita stickade spetsstrumpor på bilden kommer från Friis o Company och Hem & Vila här i småstaden. Perfekta nu, vi lär väl tyvärr få ha strumpor ett bra tag till, men dom känns ändå vår!

Den tredje outfiten är min väl ingångna jacka från Odd Molly, men är en av deras klassiker. Jag älskar min i rosa och den är så användbar. Finns i många nya fina färger nu på Fina Hem;)

Nu ska jag fredagsfika! ;)

Adela

2 kommentarer:

  1. Vilken fantastiskt söt klänning. En riktig sommardröm.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Klänningen är underbart fin! Smidigt att fynda på nätet och få godsakerna hemskickade direkt ner i brevlådan. Love it!!! :-)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails