HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 4 mars 2010

Cirkus

I går blev det ganska sent innan jag kom hem från den större staden;) Hade dessutom en smått hysterisk dag med verkstadsbesök, jagade den smått galna terriern T, som i sin tur jagade en löpande tik...rena cirkusen. Eftersom snön är hög i trädgården så hade lille T inga som helst problem att hoppas över staketet och rymma ett par gånger, för att springa efter lilla söta Alice som bor några kvarter bort! Lilla Alice är en liten långhhårig dam som ofta har en röd rosett i pannan, detta tycks falla T i smaken;)

Visar lite bilder från vardagsrummet som faktiskt går lite i vitt...;-) Är en härlig blandning av MIO, Ikea,diverse inredningsbutiker, auktion och loppis!

Läste att Dominika Peczynski tyckte att alla som inredde i bara vitt var fantasilösa och mesiga. Hon vet inte hur fel hon har. VITT är snyggt, fräscht och framförallt rogivande tycker jag. De som känner mig vet nog att jag är varken fantasilös eller särskilt mesig;-)

Tycker faktiskt om en del färger med, i alla fall rosa;).
Hittade scarfsen och armbandet för inte många pengar alls i Odd Mollys nya vårkollektion...NEJ, skojar bara...det är Kappahls vår men visst är det fint?;)

Ha en underbar dag!

Adela

2 kommentarer:

  1. Vitt är superkaxigt och framför allt vansinnigt vackert! :-)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails