HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 24 mars 2010

En CREAM outfit såhär på kvällen
Sprungit en kvällsrunda med mina två vita. Skönt, men min superkondis från i höstas är klart försämrad...;) Nu blir det nya hårda tag! Skyller på snön en del eftersom det inte gått att springa vettigt på länge. Har en pigg T och en otroligt slö B som fungerar som bromskloss. Lilla damen får nog hålla sig hemma i fortsättningen. Passar tydligen henne bättre att fingå lite runt i kvarteren istället.

Har som jag skrev innan idag lånat en kamera. Trodde den var bättre än min och att jag var lite smart när det gäller inställningar, men hur jag än gör så blir bilderna inte bra. Ni får hålla till godo ändå och huvudsyftet är ju att visa kläderna och inget annat!;)

Kvällens outfit är den fina CREAM klänningen i sina härliga färger och detaljer, ett litet mästerverk. Spetsunderklänningen är också ett CREAMunderverk. Jeansjackan och den rosa fina spetsscarfsen är också därifrån och stämmer så bra ihop. Funkar med både svarta eller cognasfärgade stövlar. Jättefin modell på klänningen som jag trivs i.;)

Sent intagen middag, lax, potatis och grönsaker. Ganska nyttigt, I suppose....;)

Sov gott sen

Adela

1 kommentar:

Related Posts with Thumbnails