HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 9 mars 2010

En gammal ram

SOL idag igen, så skönt!
Nu är den klar min gamla ram från loppis!
Vitmålad ett antal gånger, så är jag jättenöjd med den. Kul att en så gammal ram kan matcha en nyare inköpt golvspegel från IEMS. Ser ut som om de hör ihop faktiskt, bortsett från lite ålderssprickor i loppisramen, som jag tycker det ska vara! Den får bo i vardagsrummet med balettskorna nu. Inser ju nu att jag skulle haft lite före och efter bilder, det är alltid kul att få se förändringen. Den fula guldiga ramen med det höstiga motivet som var i var really ugly;)

Nästa projekt blir att måla pigtittaren från lördagens auktion. Väntar på ännu mer VÅRVÄRME så man kan vara ute och måla. Går ni inte på loppis och auktioner så råder jag er att göra det! Man kan hitta så mycket kul att fixa till och alla har vi ju olika smak.

Är sugen på att måla mina påskägg med nu och fundera ut hur dom ska få se ut. Det är bara tiden som fattas till allt som ska hända;) Känner samtidigt ett stort behov av att vila och få komma bort. Har varit en ganska jobbig vinter av olika anledningar och mycket jobb. Får nog fundera på att sticka iväg på nåt kul framöver…SPA, weekendresa ja vad som ;)
Nu drömmer vi lite igen!

Adela

2 kommentarer:

  1. Så snygga ramar. Romantiskt och vackert. Snygga bilder som vanligt :)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Det behöver inte vara drömmar. Jag hakar på, de´vet du!

    Kram

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails