HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 8 mars 2010

Vårsol, födelsedag & en lösning i hallenSent bloggande ikväll då det var full rulle på arbetsplats P! Mycket att göra och jag har sprungit hit dit;) Måste väl anses som träning? Tiden gick så fort och det var mycket olika ärenden. Nu får jag blogga för mig själv, för ni sover nog sen länge;)

Härlig dag idag med solen! Var ute på lunchen med T & B och solen värmde verkligen. Lille herr T har dessutom födelsedag i dag, han fyller tre hela år! Hundben med fyllning har han fått och födelsedagspresent som han givetvis öppnat själv;) Godistårtan hann vi inte med idag men han ska få en i morgon. Såklart man kan gratta doggen! Har man inte barnkalas längre kan man väl fira voffsen;)

Den knoppiga tassetten har slagit ut och den doftar härligt. Hoppas man kan sätta vårlökar ute snart. Ute på vår gård kan man dessvärre åka skridskor med fördel, hellre än gå ut med stövlar…Börjar undra om vår vaktis har gått i ide?!

Fick min hall omgjord innan jul så den blev VIT och fin;) En vit och svagt grårandig tapet med breda ränder. Snyggt! Sen behövdes nya garderober för ytterkläder men det var lättare sagt än gjort. Trappan i hallen är mitt ”hatobjekt” i huset och vilken garderob jag än kollade måtten på i olika möbelvaruhus så var alla för höga eller för breda för att få rum vid sidan om trappan. Det var bara att glömma olika snygga ihopbyggbara lösningar.

Till slut hittade jag en lösning som får duga och faktiskt blev bra! Aneboda klädskåp från Ikea i två olika storlekar som kombinerades ihop och passade perfekt i det utrymmet. Ni får kika på bilderna;) Jag blev hyfsat nöjd i alla fall när belysningen kom i.

Nu väntar sängen...sov gott;)

Adela

1 kommentar:

  1. Åååh, hälsa lille gullevovven och gratulera i efterskott! Dessa älskade djur är saltet här livet!

    Kram

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails