HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 16 mars 2010

Fågelburar
Tycker det är så fint med fågelburar. Antingen med ljus i eller nån annan dekoration. Vill gärna ha en i sommar att ha ute på altanen med. Den som inhandlades till det i somras bor inne i köksfönstret och är målad vit nu.

Har ju alltid älskat alla djur och under min uppväxt hade jag nog dille på det som satt i buren och inte själva buren. Har nog haft ca 16 st undulater under min barndom. De lever ju inte så länge så rätt som det var så låg de upp och ner på burgolvet en morgon. Sorgen var ju stor såklart;).

Ville inte gärna begrava dom och en undulat som passade på att gå bort en kall vinter gick ju inte att gräva ner. Sa till min hårt prövade mamma att jag slängt den. I själva verket hade jag lagt den i en kartong under lite andra saker på hatthyllan i hallen, i väntan på en vårbegravning;) ....där hittade hon den en dag några månader senare. Den var mumifierad och hon var inte glad;-) Nu gillar jag burarna bättre!

Ha en mysig dag

Adela

1 kommentar:

  1. Jag håller med. Har alltid gillat fina burar men inte skaffat någon för att jag inte har velat ha en fågel. Nu har du gett mig bra förslag om hur de kan användas utan fåglar :)

    Ha en bra dag.
    Kram!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails