HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 14 mars 2010

Söndagsmorgon





Hoppas ni har sovit gott i natt;) Själv har jag snart gjort mina 11 timmar och ska hem och sova. Har haft mycket att göra i natt med påfyllning av arbetsplats P, så det har blivit några steg att gå;) Kan ändå konstatera att det går mycket bättre filmer på nätterna på TV än på kvällstid. Undrar varför? Är det för att hålla såna nattarbetare som mig vakna? ;)

Hade hållt mig vaken ändå med utan problem med att kika ännu mer på Odd Mollys sommarkollektion som släpps nu snart. Finns flera fina klänningar där att drömma om som saloon strap dark powder, men den finaste är nog up-to-me-ism-strap dress chalk. Den är supersöt men också dessvärre superdyr...Bazaar bag lite powder är väl den finaste sommarväskan. Kan gärna flytta in hos mig.


Söndag...då kanske man skulle göra nån smarrig dessert sen;) När jag är riktigt lat gör jag vaniljpannacotta. Köper gelésocker som man blandar med grädde som ska sjuda i en kastrull och blandar i lite vaniljsocker och in i kylen i nån timme. Toppa med hallon, blåbär eller annat gott. Jättegott och smidigt när man är lat;) Ser redan nu att det dessutom kommer att bli en fin dag så man får väl hoppa ur sängen sen och sola lite på balkongen.

Nu får ni ha en skön dag, vad ska ni göra idag?

Adela

3 kommentarer:

  1. Vad roligt att du hittat till min blogg! Välkommen åter! Ska kika runt lite hos dig och jag tror minsann jag ska "stjäla" ditt inlägg här! UNDERBARA klänningar - vill ha alla!!! Önskar dig en bra söndag!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Gillar din blogg.Har du koll på priset på klänningen som ser ut som en underklänning puderosa med smala band?har den alltså inte kommit ut ännu?
    Kanske man ska vara ute i tid då.
    Ha en fin Söndag!

    SvaraRadera
  3. Ja gillar din blogg Cornelia, din humor och alla dina djur!;)

    Gillar också underklänningen mycket , men den tror jag redan är ute i butik! Är inte helt säker och helt uppdaterad men tror priset ligger runt tusenlappen. Däremot de andra Oddisarna på bilderna här är i nya sommarkollektionen som släpps den 15 mars.

    Kul att ni tittar in! ;)

    Adela

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails