HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 6 april 2010

Att säga ifrån ibland & Lite Odd MollyDetta har varit en dag som det har ingått en stort mått av irritation i. Vad det gäller tänker jag inte gå in på här, men ibland måste man bara säga ifrån eller hur?

Många uppfattar mig som den glada, spralliga, som älskar inredning, mode, djur och en hel del annat– en bild utåt som stämmer väldigt bra. Men de som känner mig vet även om att jag står för rakhet och att jag avskyr orättvisor, säger ifrån och jag kämpar gärna för de som har det svårt, så jag har förutom den där glada personen utåt, en annan sida med. Hmmm...många av er som känner mig vet att jag vägrar knipa igen när jag ser att andra råkar illa ut, eller om jag tycker nåt är fel. Så just idag har det rensats lite.

Nog om det;) Har sprungit en sväng nu med T & B och lagat en god superenkel middag som tog fem minuter!;) Hittade av en händelse en creme fraiche som i alla fall jag har missat från Milko. "Extra fin creme fraiche med fetaost och soltorkade tomater" som det stod på burken, Den med rökt skinka, färsk fettuccini och spenatsallad var mumma efter spåret! Snabbt och bra när man är hungrig och jag är dessutom ensam hemma, så skönt, då får man äta vad man vill;)

Lite sköna bilder som avslutning. Dessutom den underbart fina Arouet shirt i almost black från Odd Molly...så fin! En liten dröm.

Dags att krypa i säng;)

Sov gott

Adela

1 kommentar:

  1. Bra där, att säga ifrån är viktigt.
    Maten lät fantastiskt god, inte fel att det går snabbt heller :)
    Och blusen är fantastiskt fin men jag skulle vilja se den i verkligheten.

    Kram!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails