HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 7 april 2010

Uppiggad onsdag!


Behövde själv lite vårfräscha bilder att titta på idag och bli uppiggad! Spetsen och silverbesticket påminner mig om auktion och loppis som jag är sugen att gå på. Upptäckte att just på lördag är det auktion här i småstaden, så jag får sova fort då efter nattens jobb så jag hinner kika;)
Jobbet idag består av annonser, annonser....och kontakta tidningar över hela Sverige alltifrån "storpressen" till lokalnivå. Mycket jobb ligger framför att se till att all annonsering blir rätt inför en stor visningshelg i slutet av april. Ska gå in på det närmre när det är dags om någon går i byggtankar och vill gå på husvisning, från långt ner i söder ända upp till Norrland.
Dags att kila till jobbet.
Önskar er en fin dag;)
Adela

5 kommentarer:

 1. Tack det samma, Adela.

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Gomorron!

  Höll på att rensa i min hotmail när ditt namn dök upp! Då kom jag på varför jag sparat det och kikade genast in här. Vilken glad överraskning :)
  Jag kikade runt i flera av dina tidigare inlägg och här fanns massor som jag gillade. Så mycket att jag lägger mig som följare till dig så vi inte tappar bort varandra om det är okej?

  Ha en fin dag

  Kram Viveka

  SvaraRadera
 3. Jag har kikat in här (mer än) ett par gånger nu och finner alltid din blogg inspirerande och mysig! Dessutom har du fått mig att snegla på Cream och Odd Molly, vilket min plånbok egentligen inte gillar. ;) Men jag tackar ändå för massor av inspiration och mysiga bilder!
  Tänkte att det var dags att säga det. ;)

  MVH Jenny Lundh

  SvaraRadera
 4. Är på en lite bloggrunda och kom in på din fina blogg. Har tassat runt lite. Många fina köptips!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. oj här var det mycket fint att titta på, stannar här ett tag till och kollar om det går bra ;) försökte vara lite vitsig där :P ett bevis på min torra humor hehe..

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails