HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 8 april 2010

Kanske skulle ......lugna ner sig lite, resa bort eller meditera kanske....För mycket nu verkar det som med jobb och annat runt omkring. Kan man glömma att skjutsa lilla A till tåget till storstan, för huvudet snurrar och en dyr tågbiljett brinner inne, är det nog dags att ta det lite slowly:)
Det var i varje fall vad som hände ikväll i mitt disträa huvud. Och hela april kommer dessvärre att gå i detta tecken med mycket jobb. Ett sms från pappa i storstan med en fråga om tåget gick i tid väckte mig i min annonsproducering.
Har i alla fall räddat helgen med en ny biljett och ett tåg som går i morgon bitti. Nästa tåg hoppas jag att det är jag som sitter på med en resväska och kanske stråhatt som den coola tjejen på fotot:-)

Blir en outfit lite senare ikväll...om jag kommer ihåg...hmmm...;)

Adela

3 kommentarer:

 1. Oj oj oj.....lilla gumman.....
  Nu drar vi ner tempot tycker jag, får nog röva bort dig lite och ge dig andrum....

  Kram Loella

  SvaraRadera
 2. Det är tur att ens hjärna inte är lös hela tiden:)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Hmm jaa Loella...ska lugna ner mig några cm. Men svårt med när man vill mycket och samtidigt finns många "måsten". Vi vilar upp oss på ön Ö i sommar!=)

  Tur det säger jag med Åsa! Undrar hur det hade varit då...;) Min energimassör beskrev min hjärna som en torktumlare ibland...tror hon hade någon poäng där.

  Kram till er!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails