HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 8 april 2010

Jag hittade en gammal barnvagnSent hemma ikväll eller igår t o m blev det nu;) Har ytterligare ett ställe att hjälpa till med då jag gjort företagets webshop. Det finns alltid papper, fakturor m m som man ska gå igenom och nya ordrar i shopen. Är ni sugna på nya trädgårdsmöbler så råder jag er att besöka
Hultarps Utemöbler. Fantastiskt sortiment och särskilt nu i början på säsongen när allt finns hemma. CA 250 olika uppställda möbelgrupper och fina inredningsprylar med. Ska visa er foto snart. Leveranser sker inom hela Sverige om du vill beställa i shopen.

Men innan det stillade jag min loppislängtan kan man säga...gjorde ett besök i småstadens byggnadsvårdsbutik. Det är så kul att kika in där. Jättefina gamla sockerlådor fanns idag och den underbart fina gamla barnvagnen! Visst är den fin? Var tvungen och reservera den och fundera en dag över hur man bäst och finast kan ha den hemma;) Har knappt sett en så gammal i så bra skick innan. Letar du dessutom gamla dörrar från 1700 talet och uppåt så är det en godisbutik!

Sov gott
Adela

6 kommentarer:

 1. Vad fin. Ska du "använda" den till någont?

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. :-) Inte till det den är tänkt Åsa...;) Tror det räcker med två teenagers hemma;)
  I så fall göra i ordning den(rengöring, ev målning m m )för dekoration inomhus eller som en fin sak på altanen i sommar. Ska fundera på den...men det är inte ofta man hittar så fina!
  Hoppas du får en skön dag!

  Kram Adela

  SvaraRadera
 3. Alltså vagnen är to die 4!! Krameli kram!

  SvaraRadera
 4. Men åhh vilken ljuvlig blogg du har :)
  Hit kommer jag gärna tillbaka och låter mig inspireras och att få kika på vackra bilder.

  Kram från mig..

  SvaraRadera
 5. så fina bilder du tagit , barnvagnen var ju super fin, lådorna är så himla mysiga, velat ha sånna jätte länge men lyckas aldrig hitta några :(

  Kramar Malin

  SvaraRadera
 6. Håller med dig Sanni! Den är superfin;)

  Och jag återkommer till din med Elvira...mycket gemensamt intressant där;)På gott och ont...du vet.

  Visst är vagnen fin Malin, lådor brukar finnas på loppis o auktioner med titt som tätt;)

  Kram till er alla!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails