HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 27 april 2010

New EnglandLite fräscha bilder lånade från nätet på New England stilen. Tycker den är fräsch och fin, även om jag personligen lutar en hel del mer åt den vita lantstilen. Men det är klart...ett sommarhus vid havet så vore nog inredningsstilen ganska klar!;) Eller varför inte blanda, som jag faktiskt tycker man kan göra. I vårt hem som ändå är ett nyare boende, präglas det av sent 90 tal i själva utformningen och därför kan det bli lite fel med den riktigt ruffa lantstilen, som är så fin i äldre hus. Fönster och andra interiörer kan vara ganska avgörande hur "man får till det";)

SOL och värme ute...underbart! Pärlan är fräsch, nyss uthämtad från mitt "lyxställe" - mannen som tvättar och städar din bil för inte många pengar;)

Ikväll får jag dock finna mig i att vara instängd på arbetsplats P.

Ses ikväll;)
Adela

4 kommentarer:

 1. Ohhhh jisses vilken hemlängtan jag fick! Påminner mig extremt mycket om hemma - Hollviken :D Får nog slå slag i saken och åka hem någon dag hihi Kram

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder!
  Jag älskar New England stilen. Precis så skulle jag vilja ha det i stugan vid havet som jag hoppas ska bli vårt snart : )

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jobbar men tar paus och kollar bloggar en stund. Precis som du skriver har jag försökt fixa det, i stan har vi vitt och designat men på landet är det bara New England som gäller. Härligt!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Ja Sanni, hade jag varit som du hade jag nog befunnit mig i Höllviken ofta!=)

  Mmm låter härligt Anneli...ett hus vid havet,)

  Linaplina...kan tänka mig att det är fint!=)

  Kram till er;)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails