HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 3 april 2010

Quick Quick Slow, Pandor & livets svängar
Här sitter jag pigg och vaken när ni sover gott i era sängar;) Tar hand om lite olika fall som kommer in. Ganska lugnt och skönt ändå och man är priviligerad som får jobba i den här nya fina miljön med så trevliga kollegor.

Påskaftons morgon är här och det blir nog sol idag! Har småkikat på ett program på TVn om att rädda pandor. Så fascinerande djur så nu är jag nästan beredd att lägga halva lönen till WWF för att rädda dessa underbara djur! De är som stora levande kramdjur;) Gör det ni med. Inte halva lönen men stöd pandorna!
Nigella är också på TV och hon inspirerar till goda maträtter med smarta genvägar - Hon talar teknik, Quick Quick Slow och förespråkar de befriande fördelarna med långsam tillagning med ”göra-i-förväg måltider” som kräver minimal ansträngning. Låter enkelt…frågan är om det är det?;)

Hos mig trillade det in påskpaket! Mmmm det gillar vi! Ett paket från Alvas hus som är en favoritnätbutk och även från Country House. Fina saker jag gillar och dessutom med halva priset på vissa!;) Den vita kannan är bamsig och stor och är mycket fin ute på altanen i sommar. Kronan är också så fin! Den har jag kikat på ett tag;)

Har haft några timmar i natt att fundera över hur livet plötsligt kan ändra sig…ta lustiga vägar och bli till något bra. Även om man inte tror det i vissa stunder så kan det ta krokiga oväntade svängar till något positivt!;)
Snart dags att gå hem och sova…och jag tycker ni ska gå ut i solen!
Önskar er en glad påskafton
Adela

3 kommentarer:

 1. Ja, livet kan dessutom blir mycket bättre än förut:)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Önskar dig varmt en glad påsk också. Roligt att det går bra för dig, livet har alltid överraskningar på gång. Glada som sorgliga. Det gäller att njuta så mycket man bara kan!

  Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Wishing you a happy and blessed Easter! xx Gypsy Purple

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails