HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 26 maj 2010

Det finns så mycket mer i livet...

Mitt absoluta favoritfik;)

Oj dagarna går fort hemma...alltid finns det nåt att hitta på. Börjar undra hur jag hunnit jobba innan?=) I dag bär det väg till veterinären igen. Inte kul alls, lille T har ont i sitt öra och är hängig. Lider med honom, när djuren är sjuka är som när barnen är sjuka.

Lite inspirationsbilder från Lilla Butiken i Tenhult. Ett ställe ni borde besöka för att om inte handla, inspireras! Så härlig liten butik och atmosfär. På tal om att handla...mycket bra inlägg här av Sannibus! Alla är vi väl inspirerade av kläder mer eller mindre och även inredning och annat. Men....det finns ju så mycket viktigare saker i livet än det. Syftet med min blogg är att jag tycker det är roligt att skriva och fota och berätta;) Syftet är också att INSPIRERA! Jag hoppas jag tolkas rätt här och att alla förstår att jag gillar kläder och framförallt inredning mycket, men detta är bara en del av mig. Lagom att skriva om här, lite om mina barn och vänner, dock inte så mycket då många vill vara mer privata, vilket jag respekterar. Livet innehåller SÅ mycket mer än detta! Hoppas i alla fall att ni tycker det är kul och att jag kan hjälpa er att hitta saker ni funderat på eller ge er roliga tips!;)

Så...in med lille T i bilen nu snart och senare en fika med en fin kollega i en annan liten stad;)

Kram
Adela

5 kommentarer:

 1. Absolut, jag tycker du inspirerar massor. :) Alla har vi ett liv utanför blogglandia. ;)
  Hoppas det går bra hos veterinären nu.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej hjärtat. Roligt att du tyckte om det. Jag satt där och velade men sen tänkte ajg. Va fan.. Det är ju trots allt min blogg och jag får la skriva om vad jag vill :D Tycker att det blivit lite för mycket dagens bara och för lite "sannibus" :D Ohh vad mycket fint! ha en underbar fika sen. Kram kram

  SvaraRadera
 3. Självklart är det så...men bloggen är så otroligt roligt och din läser jag gärna för att få inspiration och titta på fina bilder. Jag tror inte att vi skulle orka med bloggandet om vi inte hade ett bra liv med massor av annat roligt innehåll :-)

  SvaraRadera
 4. Du har så rätt. Livet innehåller så otroligt mycket och det finns mycket att skriva om på bloggen. Lite av varje passar mig bäst.

  Tack för dina värmande uppmuntrande ord på min blogg.

  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Hej Gumsan!

  Hoppas armen läker fort så att du kommer tillbaka snart.

  Ja, det finns såååååå mycket mer än bara arbete och jag är så glad att du upptäckt de´.

  Var ligger det fina fikastället??

  Kraaaaaaam
  Heléne

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails