HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 27 maj 2010

Let it shine;)

Vilken dag det blev igår! Lite småkaos hos veterinären...man har ju en TERRIER i familjen och den lille rackaren släppte inte till sitt onda öra hur som helst till veterinären;). Tre som fick hålla och tala lugnande och klia magen, en munkorg senare och en svettig matte så var vi klara. En rejäl öroninflammation. Som tack för besväret släppte lille T en stråle på veterinären...;-)Ja...vad ska man säga?! Han gillade inte stället! Lite promenad på stan sen och vidare hem till fina C för fika och lite annat kul;)

Första fotograferingen med nya kameran när försäkringsbolaget äntligen betalade ut för den gamla kraschade kameran. En CANON IXUS 120IS blev det denna gången, i väntan på en dröm - Canon EOS 550D systemkamera, ska bara vinna lite först;)

Underbart fina, på tyg tryckta "Let it shine" som passar där under hyllan tycker jag. Gillar den texten;) Finns med olika budskap i Lilla Butiken.

Ha en fin dag alla;)

Adela

1 kommentar:

  1. Den rackartussen...:) men då måste han haft väldigt ont tänker jag.

    Fin den blev där vepan...är själv så nöjd med mina, "Sisterhood" som hänger i min hall, och "God natt" som jag har över sängen"...något så enkelt men ack så vackert..

    Kram Loella

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails