HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 2 maj 2010

En dagens by Jolou


Här är det snart dags för sen middag efter en dag med "feltidsinställning" som det blir efter nattjobb. Kul natt med massor att göra och många goda skratt i trevliga kollegors lag;) Humorn var på topp! Vaknade dessvärre tidigt då alla glada grannar stimmar ute och det pratas och fikas;) Får bli en tidig kväll här och sova skönhetssömn;-) Bästa kuren mot fräschhet, men det vet nu ju redan.

Har fortsatt att stöka runt här hemma men jag gillar ju det. Haft Mamma Mia filmen på Dvdn med ALL BRA musik från ABBA! Snacka om att komma i form! Kan göra den tråkigaste glad:)

Jag fortsätter och bjuda på dåliga bilder, så håll till godo;) Svårt att fota sig själv men ni vet ju syftet...för att visa outfiter som många vill se. Den fina Jolou klänningen jag fyndade sitter som en smäck och med Creamunderklänningen under är det p e r f e c t. Bruna skinnstövlarna till, också dom Traderafynd.

Önskar en skön kväll och vi ses i morgon;)

Adela

7 kommentarer:

 1. Wow! S U P E R S N Y G G T !!....och uppsatt hår lilla pullan...=)


  Kram Loella

  SvaraRadera
 2. Hej Igen!
  Men hur snyggt var inte det där då! I LIKE IT!Köpte du nyligen klännigen? Och var har du hittat denna underbara underklänning?Vet du var man får tag i mamelucker i samma stil? Annars får jag ta och sy ett par eller två!
  Kram Bettan

  SvaraRadera
 3. Så himla snyggt !! Klänningen är superfin och sitter perfekt !! Kramar / Susanne ♥

  SvaraRadera
 4. Snyggt!

  Hoppas du haft en härlig valborgshelg.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Tack för din gulliga kommentar inne hos mig, vad kul att du lämnade ett litet spår efter dig så jag kunde hitta till dig. Vilken snygg klänning du har köpt, och din Header är underbart fin! Ha en bra vecka! Vårkram till dig! Therese

  SvaraRadera
 6. Så himla snyggt .Ja det var skitsnyggt och sitter perfekt.Ha en fin dag kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 7. Tack för alla fina kommentarer!=)Vad snälla ni är,)

  Har svarat inne hos dig Bettan på dina frågor;)

  kram till er alla;)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails