HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 1 maj 2010

Probably the best westies in town;)


På plats på arbetsplats P och här är det full rulle i tidiga kvällen, men jag gillar ju när det händer lite. Mycket pådrag på stan med korteger och annat.

Hann med en vårpromenad i dag med i vitsippehavet. Det är så fint ute! Fotade darlingarna ute i det fria. De är ju extra snygga nu när de är nytrimmade;) Dom älskar att springa lösa och på fotona ser ni vår dagliga promenadväg, rakt igenom ängarna, så fint! Just nu är det vitt av sipporna och snart är det vitt av liljekonvaljer. Klar fördel med doggisarna att man alltid kommer ut. De är ett så mysigt sällskap;)

Lite bilder med från vardagsrummet med de nya hissgardinerna. Bilderna är inte så bra, tyvärr. Kameran från Försäkringsbolaget som ska ersätta den gamla, har inte kommit än. Lite vitt skirt över sommaren och jag gillar hissgardiner;)

Önskar er en skön lördagkväll

Adela

5 kommentarer:

 1. Vilka söta hundar du har .Vad heter dom?Vihar en coker som heter Simba.Vilka ljuvliga bilder du visar på underbara vitsippor.Vad fint det blev med hissgardinerna.Skitsnyggt.Önskar dej en skön kväll Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Die Hunde sind einfach süß! Ein wunderschönes Blog hast du!

  SvaraRadera
 3. ÅÅåå vilka sötisar!!!

  Vilka underbara gardiner....ljus,fint,somrigt!

  Ha en bra jobbnatt!

  KRAMAR

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder! Hundbilderna inte minst. Så lyckliga de ser ut! Kram!

  SvaraRadera
 5. Oooo...
  Vilken mysig blogg jag tassat in i..
  Härlig runda vovvarna får gå..
  De e ju de bästa dom vet Komma ut & springa av sig..Passar på & önskar en riktigt härlig Söndag. Själv ska jag ut & hitta lä Sitta med näsan i vädret. Min vovve står på sidan om & puffar VILL UT..
  Kram
  Sus

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails