HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 27 maj 2010

Livet rullar vidare;)Livet rullar vidare, tänk vad skönt! Det bästa en människa kan känna egentligen är att trivas i sitt eget sällskap. Är så glad att jag känner så;) Efter en jobbig vinter så ligger mycket roligt framför. Tänker på det som t ex Trying to follow my dreams skrev om igår i sin blogg. Tänk vad MÅNGA som lever i destruktiva förhållanden utan kraft att ta sig ur, i tron att de inte är värda något bättre. Med otrohet upprepade gånger och som omnämnts här tidigare, med så många så man inte kan räkna antalet, under många år. Med bråk och förnedring och kanske värst den psykiska misshandeln. Där livet rullar på i fel riktning och den som bedrar och slår låtsas som om ingenting har hänt. Varför man stannar i den relationen utan att ens partner genomgår den behandling som finns, som Åsa ofta tar upp, är för mig en gåta...

Är glad att jag vet vad jag vill i livet och inte ser mig om bakåt utan framåt. Förstår att det är svårt att hitta vägen ut, men desto förr desto bättre! Hittade denna talande dikt som ägarinnan till bloggen Himmel och Pannkaka har skrivit själv!
Till dig som aldrig ser dig om ...

Till dig som aldrig ser dig om
som struntar i vad du lämnar kvar
till dig som inte ger nå´nting
som alltid bara tar och tar

Du, som bröt ned varje uns av motstånd
och sedan drog vidare som om inget hänt
du, som gick och duschade kallt
efter du åtrån i mig tänt

Du, som girigt tog det du ville
men aldrig tyckte att det var nog
du....som kallade allvar för lek
och skrattade i famnen på andra när jag dog

Till dig vill jag bara skriva och berätta
- och jag hoppas att du kan förstå -
att nästa gång du vill leka med mig
tänker jag vända mig om och gå

Ha en fin eftermiddag;)
Adela

2 kommentarer:

  1. Vilken magiskt vacker bild.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Underbar och stark dikt! Det krävs styrka för att gå från destruktiva förhållanden, men väl på andra sidan har man ofta lärt sig väldigt mycket.

    Kram!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails