HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 17 maj 2010

Snälla, kan jag få gå på bröllop?;)
Sprang förbi vår fina butik Fina Hem i dag i Småstaden och fick syn på den här underbaringen från Cream. Var tvungen att prova den och den satt perfekt. En riktigt fin klänning för bröllop eller finare fest! Bandet mitt på klänningen är helt pärlbestrött och helt fantastiskt! Nu är det väl inget bröllop i sikte så jag tänkte uppmana alla mina ogifta vänner att kanske fundera på att gifta sig, så kan jag köpa den här och gå på fest!? :-) Den här snyggingen, bara bruna ben och snygga skor med höga klackar så kan ju inget gå fel eller hur?;)

Sitter här lite lätt mörbultad efter dagens utbildning. Mycket bra dag som var både kul och intressant. Toppenbra instruktörer som visade oss tillrätta och bra att lära sig nya grepp. Det sitter inte i styrka utan i tekniken. Man ska kunna hantera eller i alla fall skydda sig emot en såväl både lång, stor och stark person. Det går med träning om man använder rätt teknik. Känns tryggt med att kunna ute i dagens samhälle om olyckan skulle vara framme. Det märktes idag, även om man måste träna på det hela tiden, att en inte så stor person som jag är, lyckades avvärja och snärja mig ur ett t ex "strypförsök" med rätt teknik.

Några snabba klick med kameran på TinTin som är en riktig linslus och rolig katt. Tycker han blev så fin på bilderna så de får hänga med här. Inte lätt att fota katter som rör sig snabbt och inte lyder kommando "stanna" som t o m lille T gör.

Ha en mysig kväll;)

Adela


6 kommentarer:

 1. oh vad fin!! Jag ska på bröllop men har inte hittat den perfekta klänningen... men den där får jag leta reda på! Kramar o tack för tipset!

  SvaraRadera
 2. Hur söt var inte den!!! den skulle jag haft i helgen....
  Tror du är supersöt i den...

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Hoppas du blir bjuden på något galej så du kan för köpa den fina klänningen. :) Jag vill också gå på bröllop. :) Vilken gullig katt (säger hon som inte en gillar katter direkt).
  Kram

  SvaraRadera
 4. åååh, vilken söt klänning, den skulle jag också vilja gå på bröllop i :)

  Kram Bella

  SvaraRadera
 5. Söööötaste Tintin i världen!! Naaw! Vad fin klänning! Lovar att om min gubbe får tummarna loss i det närmaste att jag bjuder dig till mitt.. Dock är risken inte så stro haha Har gått 10 år o 2 kids och han har fortfarande inte kommit till skott... Dock kallar han mig frugan sedan ett par år tillbaka.. hmm nu när jag tänker efter är det kanske inte så positivt.. Han tror kanske han har halva inne.. hahah :D Nåja.. vad vore väll en bal på slottet ;) Kram hjärtat

  SvaraRadera
 6. Underbar klänning! Jag hade köpt den! Jättefin blogg du har!

  Kram Mimmi

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails