HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 15 juni 2010

En sneakpeak på "midsommardressen" & LoppisOj, oj vart tog den här dagen vägen?;) Mycket på jobbet som vanligt....inte mindre när man dessutom inte varit där på tre veckor! Puh, finns lite att ta i kapp! Lite snabbshopping efter jobbet till min balkongmakeover som skulle börjas ikväll...istället blev det fix till det som sagt, hem och äta jordgubbar, in med middagen i ugnen och ut och sprang med T & B;) Så...nu ska jag börja lite smått! Men har så bra inspiration och idéer till den så jag kan lova att det kommer att synas att jag gjort något! ;-) Ni ska få se senare, både före och efter som jag skrev.
Har roat mig med loppis idag med på lunchen! Är så nöjd. För inte många pengar alls fick jag med mig en Amerikakoffert hem som ska målas vit och shabbas lite, en fin tavelram som ska bli puderrosa och en rolig gammal trälåda med små fack som ska bli vit. Perfekt att förvara alla mina smycken i! Lätt att överskåda vad man vill ta på sig för dagen:) Bilder får komma längre fram på det med!

The dress på bilden är min tänkta midsommarblåsa....ha ha....OM solen skiner vill säga! Lutar nog snarare åt dunjacka! Hur som är den från Vila och så fin i tunnaste skira tyg i blekrosa. Söt som en godis men man kan tuffa till den med mockastövlar och jeansjacka om tillfället kräver det;)

Sov gott alla goa!;)
Kram
Adela

1 kommentar:

  1. Det bara måste ju bli en varm och solig midsommar så att du får använda din fina klänning!! Tänk att det snart är midsommar, dagarna och veckorna rusar verkligen iväg...

    Vilka fina fynd du gjort idag, ska bli kul att få sen dem efter lite fix ifrån dig :)

    Trevlig kväll

    Kramar Bella

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails