HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 17 juni 2010

Sagolika smycken från Anita på HedenSom utlovat kommer här efter många förfrågningar om mina halsband, dessa skapelser från Anita, som finns på en underbar gård utanför Halmstad! Där har familjen uppfödning av bl a får och det är därifrån ullen kommer till en del av halsbanden;). Anita har en egen ateljé i ett gammalt omgjort hönshus, numera med kristallkrona i taket;-) Tycker dessa halsband är helt underbara i sina olika modeller. Med pärlor, glaspärlor, filt, mockainslag och äkta ull.

De två översta fotot är min "egna lilla samling" och jag använder dom mycket! Har t o m haft det puderrrosa som ett löst hängande skärp utanpå en topp, supersnyggt! Priserna varierar från 249:- upp till 399:- beroende på arbetet och materialet. Tycker de passar så bra till det mesta och särskilt fina till Odd Molly kläder.

Vill du köpa nåt av de som finns med här, (förutom mina förstås;) )som för övrigt också finns i mysiga butiken Hem Å Vila här i Småstaden, så maila mig så skickar jag efter förskottsinbetalning av smycket + frakt.

Kanske en present till dig själv eller en gåva till någon?;)
Kram
Adela

Tillägg:
Lägger in två bilder efter önskemål så ni ser hur smyckena ser ut på! =)
Kramis
Adela

7 kommentarer:

 1. Vad fina!! Jag skulle vilja veta vad halsbandet på bild 7 uppifrån kostar? Det i mitten med blomma och lite mindre pärlor, knapp med spets omkring. Hur långt är det?

  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är dom fina!?! Glömde lappen med priserna i butiken, ska hämta den i morgon, men det du menar med spetsen är jag nästan säker på är 399:- för det är den äkta tovade ullen och pärlor. Längden är ca 55cm med blomman, så snyggt!
  kram!

  SvaraRadera
 3. Skulle du kunna ta en bild där du har på dig det? Jag föreslår förresten att du hänger på dig allihop och tar en bild ;-)

  kram

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Som den präst jag är så blev jag lite sugen på korset men även på den lilla grå blomman med "strass" i mitten. Pris?
  Roligt att du visar smyckena så här eftersom jag har varit lite nyfiken efter att ha sett dom på dig.

  Med vänliga hälsningar från Eva Solid

  SvaraRadera
 5. Linaplina! Fel info av mig;) Det halsbandet du är intresserad av kostar 299:-! Bra att det var åt det hållet;)

  Kramis

  SvaraRadera
 6. Eva: Jag ska kolla exakta priset på korset och den lilla grå i morgon så du får veta rätt! Ja båda är så fina...jag gillar korsen mycket med. Det finns även ett svart kors i butiken med lite större pärlor som är fint;)
  PS; =)(Förresten...Min morbror är nybliven pensionerad sjukhuspräst och hans fru diakonissa. Har sett honom med många fina kors genom åren;))

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 7. Hej Fina du!!!
  Jag skulle ÄLSKA det fina Gråa halsbandet med de lite mer glansiga pärlor. Finns den fortfarande att få tag på och vilket pris? Även intresserad av en vit blomma som den du har på dig på Bild nr 2. Går det att få tag på?
  KRAM!!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails