HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 17 juni 2010

Sommar, Bikini & Tips
Å vilket kanonväder det är idag! Synd att man jobbar...;) men vi ska ju ha SOL på vår semester eller hur? Längtar till havet och att åka till ön jag inte kan vara utan, där jag varit varje sommar sen jag var liten, Öland såklart! Tillbringade mina övre tonårsår och även senare med att sommarjobba där många somrar i rad på det lilla söta sjukhuset. Oj så mycket roligt man varit med om de somrarna! Har även en "karriär" som glassförsäljare bakom mig i det lilla mysiga glasseriet med hembakade rån.:-) Det var tider det!

Bikini är ju ett knepigt kapitel brukar många tycka! Jag med, som ofta ser framför mig hur jag vill att den ska se ut, men de finns aldrig att köpa. Så mina bästa bikini brukar vara de jag fixar ihop själv;) Helst vita eller svarta klassiska, möjligtvis ljusrosa. En sommar "gjorde" jag den jag nog varit mest nöjd med utav alla. Köpte vita bikinidelar och ett fint pärl och snäckarmband som jag klippte sönder och sydde på dessa på bikiniöverdelen! Får nog bli nåt sånt i år med;) Då är man dessutom lite "unik i egen modell";)

Vad gillar ni att ha på stranden?;)

Ses ikväll
kramis

2 kommentarer:

 1. På stranden vill jag helst ha sol och värme ;)

  Det var det första jag tänkte på när du undrade vad jag gillar att ha på stranden. Kanske för att värmen vägrar att riktigt ta plats hos oss :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Låter som du haft härliga och minnesrika besök på Öland. Usch ja, bikini måste jag iväg och fixa sen någon dag. Ett nödvändgt ont...

  Fick min Chrysalis idag. :)

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails