HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 5 juni 2010

"Sjung om studentens lyckliga dar" & Sommarparty!
I dag är det full rulle på dagens program! Först på stan och se alla glada studenter, fika med vänner och sen gratta stora A tre bästa kompisar och dessutom grannar som tar studenten. Själv hade han fullt upp med att fortsätta vara limmochaufför hela dagen här;) Nu har vi ätit en snabblunch och jordgubbar och grädde till dessert med lilla A och hans kompis.

Kvällen blir trevlig, det kom en inbjudan till sommarparty från en vän som startat egen firma och det måste givetvis firas! Hem till honom alltså ikväll men före det en drink hemma hos vännerna M & E. Gillar när det händer nåt nästan hela tiden!;)

Dagens outfit bild är inte så vass...,;) Sprungen genom duschen och inte en plattång i sikte så detta var dagens. Mest för att visa de fina sandalerna från Friis & Company. Klänningen såg ni innan i veckan men den är en favorit. Ska snajda om sen och bli snyggare till kvällen;-)

Hoppas ni med får en mysig lördagskväll!

Allt gott till er;)
Adela

6 kommentarer:

 1. Det är en härlig tid på året med alla färdigbakade studenter på sta´n, man känner att glädjen sprider sig som ringar på vattnet.
  Ha en skön helg
  Dufvans antik & design shabby chic

  SvaraRadera
 2. Lovely sandaler! Och så är du ju så brun så man bara blir kanonavis...
  Ha en underbar dag vännen. Kram!!!

  SvaraRadera
 3. Snygg som få är du!!! Skulle det också stå i förra kommentaren, men jag var för snabb och missade att få med det, men nu vet du det också. :o)

  SvaraRadera
 4. Va snygg du är!!!Läcker klänning och ursöta sandaler.Va brun du är .Fusk eller äkta ?????Önskar dej en härlig kväll .Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 5. Snygga sandaler, riktigt sommarfina!!

  Bara älskar det härliga varma och soliga vädret vi haft sista veckan, och det bästa är ju att sommaren bara börjat :)

  Det är något speciellt med studenten, även om det är över 10 år sedan jag själv stod där nybakad, övverlycklig och förväntansfull inför framtiden minns jag känslan som igår, och blir alltid lika glad över att se alla studenter varje år

  Önskar dig en trevlig kväll

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 6. Tack alla för goa kommentarer! Ja studenten är härlig! Sån stämning;)

  Ja...solbrännan har nog haft någon grund från vintern med ett par solariebesök men inte ofta. Men NU kom ju det fina vädret och jag blir lätt brun så man får passa på¨=)

  Kramis
  Adela

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails