HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 19 juni 2010

Unicas syster;)

Lite seg ikväll efter nattens hets, men på plats på P igen med kollega J, men i vår grannstad.
Vi ska vakta natten här och se till att det blir bra, så gott vi kan;.) Än så länge är det fotboll på TV som gäller för rastande kollegor...som ensam tjej så får man ge sig för det istället för bröllopsmiddagen;)

Har suttit med en tår i ögat över det fantastiska bröllopet och bara titta på allt fint! Tycker det lyser kärlek och lycka om Daniel och Victoria, inte alla förunnat! Härligt för dom, samtidigt som jag tänker på vissa saker jag nämnt förut här i bloggen om hur det kan vara precis tvärtom, med en del som respektlöst behandlar andra med otrohet, ljugande och andra trista saker. Inte ens kungahuset kom ju undan med det, med Maddes historia. Skönt för henne att hon tagit sig ur det och ser lycklig ut igen!

Visar er en liten skönhet som kom hem, en "syster" i Unicafamiljen;) Superfint armband och det passar givetvis kanonfint till det andra som redan bor i mitt smyckeskrin.

Håll tummarna för mig att vi får en lugnare natt än i natt!;) Hoppas samtidigt att ni myser hemma i soffan kanske med god mat och gott vin kanske?

Kram
Adela

1 kommentar:

  1. Viist var det magiskt! Som i en roman för sjutton, belv helt gråtfärdig hahah I know! jag är fulllständigt patetisk :D Suuuuperfint armband gumman!! Kram

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails