HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 6 juli 2010

En Odd Mollydagens & några avslöjanden
Puh...har sprungit en sväng nu efter jobbet och inte bara efter jobbet utan även efter en DAJMSTRUT! Ska dessutom äta tårta nu snart med mina grabbar, så milda makter...någon måtta får det vara på sockerintaget här med;-) Har hunnit en snabbis fram och tillbaka till mitt webshopsjobb med och hämtat papper...dessa papper?! Tror ni inte vi skulle klara oss utan dem?=)

Bjuder på en dagens i en riktigt fin favorit för mig Chrysalis wrap. Gillar den enormt mycket, både modellen och färgerna. Den funkar så bra till mycket. Man kan vara riktigt fin i den eller ganska avslappad med. Den röda (jag som inte passar i rött ha ha...) ihop med rosa, dark powder , lite lilac och nästan lite guldig spets är superfint ihop. Igen har OM lyckats! Hoppas deras fall blir mer spännande än prefall...

Ja, ja....världsproblem eller hur? Nej inte alls, men mode är kul och har man fastnat för ett märke så är det kul att följa det, även om det är väldigt mycket man bara får kika på pga av priserna! Någon skrev att hon gillade min blogg men tyckte jag skrev för mycket om kläder och det kändes lite ytligt...ja det är hur man tolkar det. I och för sig skriver man ju i princip vad man vill i SIN blogg och man ska inte behöva förklara sig men, tänkte ändå därför avslöja några saker om mig som kanske inte så många vet! ;-)

 • Älskar djur och är gorillafadder
 • Värnar om människor och är fadder åt en liten flicka långt borta...
 • Mitt jobb på P innebär att ta hand om väldigt trasiga människor och med det följer diverse mer eller mindre otrevliga saker att ta hand om.
 • Var en lugn tjej i mina tonår och tillhörde en fri kyrka(!) Tror mycket än, men kanske på mitt sätt.
 • Har haft mindre smickrande EXTRAjobb för jag tycker man kan prova det mesta och inte vara så kräsen på det. Serverat och slitit, städat bussar (OERHÖRT slitigt), har jobbat i butik, sålt glass;) m m .
 • Pluggade 4 år på heltid, 1 år komvux och 3 år Marknadsföring och jobbade extra, med 2 mindre barn själv, inte SÅÅÅ glamoröst;)
 • Är väldigt intressarad av psykologi, hur människor fungerar, medialt och medial vägledning, personlig utveckling.
 • Är löjligt rädd för maskar och sniglar:-) Har inte alls med detta att göra men nu vet ni!=)

Kanske värdelöst vetande...men även om jag lägger fram saker här i bloggen jag tycker är kul och inspirerande som mode och inredning så FINNS det faktiskt ett JAG bakom allt med;)

Dags för TÅRTA!=)
Kram alla fina;)
Adela

10 kommentarer:

 1. Vad kul att höra lite mer om dig! Du ska ju absolut kolla upp kommunikologi-kurs med tanke på ditt intresse för psykologi och förändrings-arbete!!! Kramar

  SvaraRadera
 2. Roligt inlägg! Kul med lite "matnyttig info" ;)
  Hjärtat du är SÅ fin i din Chrysalis och får mig att inse att jag har försummat min alldeles för länge! får bli ändring på det imorgon. Kram sötaste du!

  SvaraRadera
 3. Och jag som fullkomligt älskar alla dina tips och outfits som ger mig massa inspiration och hål i plånboken. Fast jag är kanske ytlig jag med då.... men det är ett av mina intressen. Skoj att läsa lite mer om dig.
  Chrysalisen är väldigt fin på dig och jo du passar superfint i rött!!! Vad är det för något du har fått för dig?
  Kram och ät en bit tårta för mig också

  SvaraRadera
 4. Asch, ytlig är det minsta du är vännen. Sådana där kommenterar komma det att dimpa ner emellanåt.. tyvärr! Man vill inte ta åt sig , men visst blir man lite ledsen av det. Men det är bara att skaka av sig och inte ödsla energi på sådana människor. Fortsätt vara den fina, ödmjuka och inspirerande person som du är!
  Stor kram!!

  SvaraRadera
 5. Kul att få höra lite mer om dig som person! Du är superfin i wrapen, vill verkligen ha en sån! Kram

  SvaraRadera
 6. Mums det låter gott!

  Wrappen är helt perfekt till dig, superfin verkligen!! Vad är det för långt linne du har under?

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Hej Vännen!
  Wrappen var ju så fin passar dig PERFEKT;)
  Mumsigt med tårta jag ska själv frossa i en snart nämligen smörgåstårta. Är lite hungrig på kvällskvisten som vanligt:)
  Kram Bettan

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Ytlig är nog det jag minst förknippar med dig och din blogg, eller som en klok person sa "att människan är precis som havet, där finns både yta och djup och utan ytan och djupet så skulle vi inte vara människa eller hav" något sådant och sen är det väl så att det där som kan se ut som yta innehåller det verkliga djupet och tvärtom.
  Dessutom är du strålande snygg i wrapen.

  Med vänliga kvällshälsningar från Eva Solid

  SvaraRadera
 9. Å ni sötnosar! Jag tror jag bjuder hem er allihop!;)

  Dr Molly: Är riktigt sugen på det;)
  Sannibus: Såklart du MÅSTE använda den fina! Tror du är übersnygg i den=)

  Jeanette: Haaa...du är för rolig! KUL att jag kan "leda dig in i fördärvet" lite;D;D

  Perlan: Nej jag vet ju att det är så...sånt man får ta när man exponerar delar av sitt liv på en blogg. Men bra tillfälle att berätta andra "dolda talanger";D;D

  Linda: Tack gumman! Såklart du ska ha en sån! Vi kan spana åt dig med ju eller hur?=)

  Linaplina: Tack vännen! Det är en underklänning från ISAY som är superbra under det mesta!

  Bettan: Tack gumman, mmmm visst är det gott med lite frosseri!=)

  Eva: Så klok du är! Helt sant...man ska inte döma utan att känna...tyvärr ett fel VI alla gör ofta. Hoppas du är nöjd med ditt fina kors!;)

  Många kramar till ER ALLA!
  Adela

  SvaraRadera
 10. Sötaste du, Wrapen är LJUVLIG på dig!!! Mysigt att få lite mer info om dig som person men jag om någon förstår precis vad bloggen är för dig. Man kan inte blotta (och ska inte heller i mitt tycke) hela sin person på en så offentlig plats. Bloggen är ju ditt sätt att uttrycka din kärlek till vackra ting, däribland Odd Molly. Ta inte åt dig av sånt som ANONYMA människor skriver, man kan inte tillfredställa alla, så är det bara.
  KRAM fina du!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails