HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 6 juli 2010

Sommaren - 94Lite svalare idag och jag tycker faktiskt det är lite skönt! Men lilla solen får gärna komma tillbaka, i alla fall nästa vecka och sisådär resten av sommaren!;)

I dag för 16 år sen kan jag berätta att det var vääääldigt varmt, klarblå himmel, fotbolls- VM höll på för fullt och Sverige grävde guld i USA!=) Jag var ca 19!! kg tyngre än nu, väldigt mörk brunett för första gången i mitt liv, men även den sista! ;-) Hade varit ute mycket i solen det sista innan lilla A födelse i värmen och blivit rejält brun med. Detta i kombination med det mörka håret, 19 kg extra och mörk i hyn gör att t o m JAG undrar vem det är som ligger där i sängen på förlossningen på korten efteråt!? Som tur är försvann alla extra kilon snabbt, håret blev ljusare ännu snabbare och hyn bleknande en aning!=) Lilla A föddes 11.23 och samma dag han föddes valde stora A att få vattenkoppor, vilket resulterade i att lillebror och jag fick stanna extra länge på BB. Nu är lilla A snart ”stor” kille och enormt kreativ, inte visste jag att jag hade en ”uppfinnarJocke” i magen!=)
GRATTIS DARLING!

Nästa vecka börjar min semester! Första veckan ska ägnas åt garagetömning (igen), städning men det roligaste av allt, att måla mina loppisfynd! Först ut är mina fina stolar som jag nu köpt volangkjolar till, liknade stolarna på bilden. Ni ska få se resultaten sen när det är klart!;) Skönt att starta upp semestern hemma och få saker och ting gjorda utan stress och åka bort lite senare. Ska faktiskt jobba lite och täcka upp personalbrist på P några nätter och kvällar, men man har ju ändå dagarna lediga.

Ha en fin dag;)
Adela

5 kommentarer:

 1. Börjar nog också min semester i nästa vecka.. Om vädret tycker som jag. Annars jobbar jag nog ett par dagar till.. V29-32 har jag i alla fall garanterat semester! SÅ skönt det ska bli! Ingen garagetömning hos oss, den är nyligen avklarad. Men vi ska bygga panelstaket på baksidan och fixa lite i trädgården.. mellan husvagnstripparna :)
  kram!!

  SvaraRadera
 2. Jag tror att jag gick upp 19 från första invägningen och sommaren då var ju fantastisk... trots stor mage och stor 5 kilos bebis i den:)

  SvaraRadera
 3. Hej gumman! Jag börjar också semestern nästa vecka och kan knappt bärga mig! Håller på att gå barserk på jobbet haha :D Hoppas du visar hur fina fynden blev sen. Kramisar!

  SvaraRadera
 4. Jag minns sommaren 94 som sommaren då jag tog studenten och hade en himla rolig sommar.. men eftersom det ju baaaara var sådär fem-sex år sedan jag tog studenten så får jag inte det hela att gå ihop..?!...
  Ska bli roligt att få se dina stolar när du är klar!!

  SvaraRadera
 5. Perlan: Nästa vecka bara ÄÄÄÄÄÄR det fint väder så du vet det;) Ja ni har ju husvagn, praktiskt och mysigt!;)

  Åsa: Vi verkar vara i synk med mycket...barn, Ölandsvistelser, Halmstadsvistelser=) Hoppas vi springer på varann snart!;D

  Sanni din lilla söta busråtta!:D Visst ska det bli skönt med ledigt!

  Fröken Fräken: Ah studenten -94...hmm...gjorde inte jag det med???=) Nej jag är nog liiiite äldre än dig då;D Ja hoppas stolarna bli fina nu så jag inte har "skrutit" för mycket i förskott!;)

  Kram till er!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails