HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 2 juli 2010

Mysdag i solen, paket och en kvällens!
Hej alla goa vänner i kvällen! Vilken dag idag?! Tänk om nästan alla dagar kunde vara så här? Vilket f a n t a s t i s k t väder! Har glidit runt här i solen och fått lite gjort men inte det jag borde, dvs städa med mera för jag vägrar detta i denna härliga sommar;) Mys på altanen och grillat framåt kvällningen med kompisar till killarna och sen lite eftersnack med grannen;)

Paket idag från dear kusin och hans webbutik. Så söta både kannan och vispskålen och som vanligt lite medskickad bonus i form av en Jean d´arc Living magazin och sötaste Greengatehandduken! Thank U H!;)

En dagens med fast det var kvällens som är en riktig favorit, hellång klänning med axelbandslöst smockliv i ganska ljust jeanstyg. En riktig somrig sak att mysa runt i;)
Dags att sova snart, upp med tuppen för färd mot ön, längtar dit så!;) Får se om det blir något bloggande därifrån annars önskar jag er en riktigt härlig solig helg så ses vi senare;)

KRAM & Sov gott
Adela

2 kommentarer:

  1. vilken härlig klänning och vilket fantastiskt porslin :P

    Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Har precis hittat till din blogg..helt underbar att läsa! Du ger mig massor med inspiration vad gäller både kläder och inredning!Toppen!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails