HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 23 augusti 2010

Är ni laddade?


Godmorgon till ny vecka!

Hoppas ni är laddade?! Om jag är det vet jag inte än...tycker de lediga helgerna går fort;) Mycket ska hända nu i veckan med, så det gäller att planera tiden så man orkar med tempot, men jag har en ledig dag på fredag, så jag ska inte klaga=) Jag är ju, som alla vet som känner mig, en sann tidsoptimist! Gillar det på ett sätt, för man hinner en hel del, men nackdelen är ju givetvis att tiden inte räcker till...man vill hinna för mycket helt enkelt. Jobbar på det jämt...har väl lärt mig ...lite sakta men säkert;)

Planterade några lavendel igår som är återkommande, så nu får vi se om den kommande  (kanske) bistra vintern låter dem överleva. Tycker lavendel är helt underbara växter med sin doft! Mer lavendel och mer höstigt ska det bli i några krukor med snart, har slängt det mesta i pelargonväg då de ser mest trista ut nu.
Fick en jättesöt berlock av en vän som jag gillar;) Ja...jag gillar både vännen och berlocken=) En ängel med rosa pärla. Fin att sätta i en läderrem, kedja eller armband.

Tipsar här nedan om kuddar från HM som jag tycker är lite höstfina=)
99:- och lite uppåt är bra priser om man vill byta ut det sen.

Ha en fin måndag nu sweeties=)
Adela

5 kommentarer:

 1. Hej och godmorgon!

  Här är jag laddad för några Gotlandsdagar och det ska bli riktigt mysigt nu när augusti går mot sitt slut.
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 2. Nja, laddad vet i fanken om jag är. Mer närvarande bara ;-) Men det är väl så med måndag.. man har lite ångest för en hel jobbvecka igen. Fick dock ett roligt mejl igår kväll av en Eksjöhuskund som gärna ville att jag skulle komma på besök och fotografera deras hus, och få höra min synvinkel på deras hus jämfört med alla andra jag sett :) Kul att någon uppskattar mitt fotograferande och tyckande inom Eksjöhus ;-) kram!!

  SvaraRadera
 3. Den första kudden har jag, men de andra har jag helt missat! Sist tog ju de nya linnekuddarna slut i ett nafs! Tack för tipset!

  SvaraRadera
 4. Laddad för ny vecka? Självklart, men säger samma som du: gäller att planera klokt denna veckan om allt ska hinnas med.
  Kuddarna från H&M är superfina, har den översta men kanske kan få till en komplettering nu när löning nalkas :)

  SvaraRadera
 5. Ja laddad inför veckan, har fått en dag till hemma med min dotter som är dålig. Har förmodligen en virus trodde läkaren idag, så det har blivit en skön dag. Med chans att få plocka lite hemma, samt lite sytt!
  Ha en skön vecka, andas in och andas ut! NJUT!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails