HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

måndag 23 augusti 2010

En Odd Mollydagens & ett boktips!

Tjingeling i kvällen!

Vad gör ni alla på måndagskvällen?=) Jag jobbar kväll så det är inte så spännande att berätta om;) Visar er dagens Odd istället...vem kan tröttna på Chrysalis minigown och chrysalis wrap? Inte jag i alla fall! Tycker wrapen är ett utav de finaste Odd har gjort...fast det tycker jag ju om ganska många Odd plagg=) 
Spetsar och volanger...härligt! Det kommer jag nog aldrig att tröttna på=)

Nu till något helt annat...Ett boktips!=)
Att utvecklas som människa är inte så lätt alla gånger...=) Men jag vill rekommendera den här boken till er som inte redan har läst den. En kanonbok, lättläst och lätt att ta till sig. Mycket tänkvärd och du får verkligen ahaupplevelser;) Alla vet vi ju hur lätt det är att "alltid tänka som vi gjort och alltid göra som vi gjort" Här blir du inspirerad att tänka på ett annat sätt! Visst är vi många som vill det? Går du och funderar på en förändring i ditt liv? Vill du leva lycklig? Välj då att göra det!=) Ingen annan än du bestämmer över DITT liv!

Skrivet om boken:
"Att välja glädje är en bok om att växa och utvecklas som människa. Det är en bok att läsa när man känner att man vill något mer med sig själv och sitt liv. Boken är full av övningar och redskap för hur du kan skapa ett bättre liv för dig själv och de människor du möter. Hur du kan göra för att må bättre, få det lättare i möten med andra människor, uppnå större balans och närvaro, känna dig lyckligare och friare. Bli mindre sårbar.

Att välja glädje ger dig verktyg för att långt mer kunna vara "den du var ämnad att vara". Tryggare och modigare, mer spontan och kraftfull. Dag efter dag, vecka efter vecka ... Ja, kort sagt, oftare känna glädje i livet. Se boken som arbetsbok. Bär den med dig som följeslagare. Lev med den. Omtumlande, roande och utamanande. En bok som inte liknar någon annan. En bok att hämta kraft ur."


Köp den redan i morgon, jag lovar du släpper den inte;)

Nu ska jag fika med trevliga kollegor=)

Kram
Adela

15 kommentarer:

 1. Den där combon är supersnygg och en av mina absoluta favoriter. Jag har dem själv :D Underbara färger och fantastiska tyger. Du är jättesnygg i dem.

  Tack för boktips, jag har sett den men inte köpt den förut. Nu ska jag göra det :)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Du är superfin i den outfiten! Men du, boktips? Du glömde ju "ninaninanana nininanananana ninanana nininanana nininanananina" (ehh, hoppas du fattar)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Fin dagens och tack för boktipset:) Kram

  SvaraRadera
 4. Åh va fin du är idag:-) Supersnygg kombo verkligen!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ååååvad snygga kläder du har på dej!!!!! .Bara så himla söt.1000tack för boktipset.Hoppas att det blev en mysigfika stund.Ha det gott rara du Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 6. Håller med om hela ditt inlägg. Wrapen är en av de finaste OM har gjort (och du är så snygg i den) och boken är verkligen väldigt bra. Att ta makten och ansvaret för sin lycka och sin tanke är något han fått ner på pränt.
  Jag återvänder till boken ibland för att tänka till lite igen.

  Kram från Viola

  SvaraRadera
 7. Jättefint! Du har alltid så fina kläder.
  Ha en skön vecka!

  SvaraRadera
 8. Jag hade en röd wrap men sålde den - mitt nöt! Nog det enda som jag ångrar att jag sålt faktiskt hittills.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Hej Adela :) jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min frånvaro. Uppskattar dina rara ord så mycket. Vilken vacker odd molly garderob du har. Jag vill typ äga allt du har :)

  aviiis

  Kramar Malin :P

  SvaraRadera
 10. Det finns så mycket fina OM-plagg, men håller med dig om att den här är riktigt snygg!!

  TACK för boktipset, har int läst den, men kommer absolut att göra det, läser mycket deckare så det kommer väl till pass med denna bok och vila lite från alla mord :)

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 11. Hej, jag är ute på min kvälls bloggingrunda och fann dig. Vilken skön blogg du har. Du är lika kär i Odd molly som jag kan jag se! Kul. Jag är helt galen i det märket. Ha en fin kväll.

  SvaraRadera
 12. Hej vännen!
  Ja som vanligt en supersnygg kombo:)Och jag som trodde att man kunde finna OM i Dallas men NEJ;(Finns bara i LA typiskt va! Men det finns mycket annat fint om tur är=)
  Ha en fin dag på dig!
  Kram från Bettan

  SvaraRadera
 13. Jag ska ha min wrap på min föreläsning i höst så att jag känner mig fin:)
  Har träffat Pollak, han har till om med bett om, och fått, Casanovas Kvinna:)

  SvaraRadera
 14. Den är jättefin.....Den är årecis lagom i mönster tycker jag för vissa kan vara för mycket och det är inte jag. Det är kul att kika in hos dig:) Du hittar lite godbitar här och där, jag gillar att få tips så fortsätt gärna med det:)/ Ha det bäsat kramkram Anne

  SvaraRadera
 15. Du är alltid lika fin vännen! :)
  KRAM!!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails