HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 3 augusti 2010

Dagens (budget) tips & slottet!


Hej sötisar!
Ganska fin höstklänning eller hur?

Aaahhh gjort en skön löptur med två trötta dogs nu på fm och nu städar jag lägenheten jag har bott i, för ikväll åker jag hem! Hade gärna stannat några dagar till, men ska hem till lilla A som kommit hem och nu längtar jag efter mina grabbar=) Stora A är borta än men dyker väl hem snart! Suveräna 8 dagar är över för denna gången och jag ska leva på ny energi och sommarminnena;) Tror två längtar hem och det är T & B som vill ut i trädgården och lufsa runt;)

Men först ska jag ha en heldag till här och vara lite kulturell tänkte jag! Slottet väntar här och jag ska dyka ner i historien=) DET visst ni kanske inte heller om mig att jag är galet intresserad av slott och har gjort ett specialarbete en gång i livet under mina år på skolbänken om Kalmar slott=) Tycker historia är spännande och var ett av mina bästa ämnen i skolan...för länge sen ;D ha ha.....

Har i alla fall "läst på" om Halmstads slott och det byggdes som ett lustslott för nöje och avkoppling. Det är mer att likna vid tidens danska lantslott än vid de stora kungliga praktfulla slottsanläggningarna. Låter som det skulle passa mig...danskt lantslott och lustslott....=)





Hur som helst så dök jag in på HM här och såg dessa plagg som också finns på nätet of course...Jag är ingen klockren HM tjej men detta tyckte jag kunde vara en fin höstkombo!

Stickad klänning beigemelerad 249:-, mörkgrå stickad halsduk 59.50:- (gärna två för fylligheten), mockahandskar 249:-, mörkgrå tjocka strumpor 79.50, brun väska 199:- och mockastövletter 399:- ! Vad tycker ni?=) Om inte annat, bra priser!



 Slottet väntar!=)
Kram
Adela

5 kommentarer:

  1. He he, det är helt otroligt! De grå stövletterna är beställda, INNAN jag läste detta inlägg. Kul med ytterligare en modevara som vi båda suktar efter. ;-)
    Blev sugen på grå stövletter efter att ha sett höstens look book hos Cream.
    Skönt du har haft en underbar semester, Halmstad är härligt! Kommer själv att leva länge på minnena av mina dagar där nere i gott sällskap. :-)

    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Klänningen har jag tittat på med, urfin! Jag älskar också gamla slott. Vi ska till Gripsholm på fredag! Kram

    SvaraRadera
  3. Så härligt du verkar ha haft det Adela, sköna dagar att minnas länge.
    Jätte fina kläder från HM, men jag vill ff ha mina sommarklänningar, ett litet tag till i alla fall hihi.
    Kram på dig/Ingela.

    SvaraRadera
  4. Vad härliga grejer du visar.Vad härlig du har haft det i Båstad.Bara så underbart.Jag har Mailat dej.Ha en skön dag raring.Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  5. Mia: Aaahhh är INTE förvånad då vi har samma smak!=) Snygga!! Då får vi se bilder i din blogg sen hoppas jag!=)

    Linda: Å Gripsholm skulle jag med vilja se! Ta foton!!;) Ja klänningen är jättefin till grova strumpor!

    Ingela: Håller med dig verkligen att man vill ha sommarklänningar än! Men kul att kika på det som kommer, men jag hoppas sommaren håller läääänge än!

    Rita:Tack snälla du! Har mailat dig svar=)

    Kram till er alla!
    Adela

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails