HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 1 augusti 2010

En helmysig kväll, Gessle, Fredriksson & Salt

Hej underbaringar!
Här sitter vi och njuter!=)

Har inte glömt bort er utan tiden går bara så fort när man har kul!=)
Har knappt hunnit läsa era bloggar, än mindre skriva hälsningar och inte svarat på mail...bättring kommer men just nu har jag mest kul och unnar mig det!;) Ska svara på en del frågor som kommit, jag lovar. Inlägget med vad som kom hem från Freeport är inte bortglömt heller det kommer, flera av er har gissat ganska rätt! Känner ni mig så väl? Vad kul! =)

Hade en fantastiskt rolig kväll igår med grabbarna ute i Tylösand. Kvällen startade vi på det berömda Bettans bar med utsikt över havet och jag kan säga att det är inte varje dag man sitter och tar ett glas med Per Gessle och Marie Fredriksson vid bordet bredvid, men det var precis vad som hände igår;) Nu råkar han ju äga hela Tylöhus, så såååå konstigt var det ju inte, men de är ju ändå världsartister och SÅ duktiga! Kul grej i alla fall att se dom=)

Här kommer lite bilder på grabbarna mys=)
Godaste hummersoppan med parmesan krutong och dillgrädde (mums!)var förrätten på underbara restaurang SALT. Ligger precis på stranden och känslan är att man sitter nästan mitt i havet där...;)
Spagetti med räkor och kräftor i rostad vitlökskräm samt ruccola och parmesan
Stämningen är på topp!
 
Å kvällens har ni ju redan lista ut....Odds living loving är en klar favorit en kväll som denna!
Skor Friis & Company
Kvällen avslutades med allsång på HÖG nivå i pianobaren Tylöhus! Mycket nice ställe med mysig stämning. Min vän A från Halmstad slöt också upp med oss men fastnade inte på något kort tyvärr.

Kramar och vi ses snart igen=)
Adela

8 kommentarer:

  1. Det låter som om du hade en härlig kväll:)

    SvaraRadera
  2. Ser klart mysigt ut!
    kan ju lätt göra en småbarns mamma lite avis:)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Tack för era hälsningar och det var mysigt;)

    Fengxumamma: Alla perioder i livet har sina tjusningar=) Har också haft mina småbarnsår men nu en vecka är de med sina pappor och klarar sig bra utan mig=)

    Kram till er;)
    Adela

    SvaraRadera
  4. Vad härligt det ser ut och vad hungrig jag blir när jag ser maten! Kram!

    SvaraRadera
  5. Hej Vännen!
    Vad härligt du verkar ha det. Nu blir man ju hungrig oxå när man ser allt gott;)
    Snyggt namn på baren!
    Kram Bettan

    SvaraRadera
  6. Ohh vad snygg du är och vilken lyx att ha så snygga bodyguards! mums :D ;) Vilka fina bilder från provningen och den fina inredningsbutiken! Är lite kass på att kommentera just nu, men det får vi ta igen när vi är tillbax i vardagens kugghjul sedan! Kram

    SvaraRadera
  7. Hej vännen :) låter som du haft en underbar och magisk kväll. Såna som man aldrig glömmer. Vad vacker klänning du hade på dig

    Psst .. dragit igång en tävling på min blogg så välkommen att delta

    Kram Malin

    SvaraRadera
  8. Åååå vad mysigt du har haft det vilket ställe.Bara så lovely.Maten och stämmningen verkar ju vara hur magisk som helst.vilken söt klänning du har på dej.Vilken underbar kväll .Måste vara underbart!!!!.Ha en skön kväll Kramar Rita ♥

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails