HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 11 augusti 2010

New Englandinspirerat hus i Danmark

Varför är det inte mitt?=)

Hej i kvällen alla finingar;)
Vilken ljummen kväll eller hur? En sån där riktig augustikväll...det enda jag inte gillar är att mörkret kommer fortare och fortare nu. Har jobbat över och sen försökt mig på att springa en sväng ikväll, min sköna runda...det gick inte alls bra kan jag säga...en sträckning får man nog ta det lugnt med. Försökte gå så fort som möjligt i alla fall=) Önskar ni kunde hänga med på min runda via webben....=) så fin tur och på ett ställe passar det så bra för hundarna att bada, så när vi närmar oss så vet dom så väl vad som gäller...snacka om att öka farten. Lille T som aldrig kan vara still ser mer ut som en skenande travhäst!=
Men har ni sett det här huset?!? Hittade dessa bilder från ett danskt magasin.
Det här stora vita trähuset med den underbara verandan för tankarna till den amerikanska östkusten;) Men det här fantastiska drömhuset finns i Danmark. Det danska par som har byggt huset har alltid varit fascinerade av USA och det är där på den amerikanska östkusten de har hämtat sin inspiration. Den stora verandan rymmer både skugga och matplats för 14 personer...! Japp....det vore något det...helt underbart fint tycker jag!
Coolt golv, vita trappan och pelare!
Fönsterväggar inne...Nice...
Vilka härliga sommarfester man kan ha på den verandan för sina vänner;)
Å, suck vad fint....
Joooo...ganska rymligt kök!
En Smeg säger man ju inte nej till...;)
Dubbeldörrar ut i trädgården...
Såååååå snyggt!

Haft en lugn skön kväll ( förutom jobbet) med min sköna runda...gjorde en skink och spenatpaj som blev supergod...lilla A och jag slukade den själva! Och så undrar man varför vågen visar plus....?=)
Nu ska jag softa i soffan, händer alltför sällan;)

Sov gott vänner!
Adela

4 kommentarer:

 1. Herregud vilket hus! Antingen är dom stenrika eller också skuldsatta långt över taknocken;) Fint var det i alla fall. Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej Vännen!
  Ett riktigt fint hus ja ett sånt skulle man vilja ha;)
  Visst var nycklarna häftiga? Hon har inte gjort dom utan fått av en butik här i UPPSALA. Kanske är det fler på gång VILL DU HA i så fall?
  Hur har det gått med vantarna från OM? Syrran tipsade mig att du kan ringa till HK i Stockholm. Där kan nog dom se vilka butiker som har köpt in dom!
  SOV GOTT!
  Kram från Bettan

  SvaraRadera
 3. VILKET HUS!!! Där skulle jag lätt kunna bo ;)

  Ta det försiktigt med streckningen vännen...kan lätt bli långdraget annars...

  KRAMAR

  SvaraRadera
 4. Vilket helt underbart hus!!!
  Härligt med löpturen, trots att det inte gick så bra :-/. Jag har inte sprungit på hela sommaren, men ska försöka mig på en liten tur till kvällen (vi får väl se hur det går med det *hmmm*). Önskar dig en fantastisk dag! *kram*

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails