HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

torsdag 12 augusti 2010

Lite omflyttning på saker så känns det lite nytt igen!

SOLEN SKINER VÄNNER!=)

Och genast blir man 100 knop piggare tycker jag i alla fall...Gillar den här augustiljumna värmen, kvällarna är ju underbara;)

Roade mig med att plocka om bland lite saker igår i köket när jag ändå fixade lite. Ibland räcker det att flytta runt på saker så känns de roligare igen! Inte såååå intressant för er kanske, men ni får se bilderna ändå. Jag fotar mycket för eget intresse ur olika vinklar och så för att lära mig mer och en systemkamera SKA det bli framöver! Letar en kvällskurs nu med i Photoshop. Jobbar ju mycket i det och In Design i mitt jobb, men i Photoshop finns såååå mycket finesser, så där blir man aldrig färdiglärd. Inget enkelt program heller direkt, inte likt något annat.
Tyckte den här kannan var fin hängande på mina nya krokar;)
Att jag gillar kannor har väl ingen missat?=) Just nu är det här min absoluta favorit från Butik Tislöst i Halmstad! Den fick flytta in i fågelburen i fönstret nu. Å vad jag längtar tillbaka till min underbara vecka där...och även till Tidlöst...så mysig butik och K som äger den skulle man vilja umgås med=)
Den här sötnosen fick flytta fram på bordet i köket...mitt ekbarbord är nog det stället jag tillbringar mest tid vid hemma. Så bra att sitta här och blogga...och på nåt lustigt sätt så hamnar man ju alltid mest i köket eller hur?
Och på min hylla som jag har målat vit hamnade den rosa kannan...vitt och rosa...tröttnar man någonsin på det? Gillar öppningen till vardagsrummet från köket...önskar det vore helt öppet...men då får jag nog ha kyl och frys i ...hmmm....badrummet?!?=)
Nu är det dags att kila till jobbet! I morgon är det sovmorgon, wiiieee!=) Så skönt!

Wish You all a wonderful day!

Adela

6 kommentarer:

 1. Jag hamnar ALDRIG i mitt kök, det är en vändplats i den här lägenheten. Omysigt och öppet, men felöppet och borde egentligen slänga upp en vägg...

  SvaraRadera
 2. Jag älskar verkligen din stil! Om jag kunde skulle jag kopiera bilderna i inlägget och så vips, så blev mitt mörka 70-tals hem så där!

  SvaraRadera
 3. Fina saker! Underbart hem har du:-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej hopp bästa Adela ;)
  Kan inte låta bli att titta in i din fina blogg då och då. Kan tänka att Du blir avis när jag säger att mitt flyg till Formexmässan går i morgon 7,10. Bokat in ett besök på Turquoisebutiken oxå och ska beställa nästa års sommarkollektion, känns tokigt men nödvändigt.
  Ett tips; kolla www.esterelenora.se klänningen Vera i champagne hade nog passat föken Adela som handsken. Finns i min butik i höst;)
  Kram K på Tidlöst Halmstad

  SvaraRadera
 5. TACK finingar för era kommentarer! Kul att ni gillar mitt kök lite..;) Förstår inte riktigt själv min förälskelse med kannor, men den bara är!=)

  Åsa du kan få min vägg jag vill ha bort!=)

  Fröken Abbe: Du får börja pö om pö att göra om om du vill ljusa upp det=)

  Tack Marika!!=)

  Heeeeej K! Så kul att du hänger med här och hälsar på!. 7.10 kommer jag då!;D Å vad jag skulle vilja!
  Har kollat den länken nu och du har helt RÄTT!=) Meddela mig när du har fått in den är du jättesnäll! Helt underbar och i den färgen med! Mmmm....
  Ha nu så himla kul och beställ en massa fint på Formex, men det vet jag att du gör...det känns som alla ska dit ...utom jag;)

  Kramar alla ni mysiga människor!

  Adela

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails