HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 24 augusti 2010

Så mycket fint! Greengate winter collection

Hello sötnosar!

Jag är inte förvirrad...skrev i mitt förra inlägg att jag vill ha sommaren kvar än, men går verkligen igång på dessa bilder! LOOK AT THIS! Greengates winter collection 2010 Tänk er en kristallklar höstdag, blå himmel, solen skiner, du är ledig, ut i skogen, fikakorg, varmt kaffe och te, nybakad äppelkaka och två ystra terrier... ja men ni förstår ju själva att då kan det få vara liiiiite höst!=)
Bilden ovan är ju helt underbar! DÄR vill jag flytta in! Den quiltade pläden, de färgerna....å så fint! Kusin Vitamin med din webshop
Box Flower & Funeral, ta hem Greengate winter NUUUU!! =)
Lattemuggar....;)
Tänk er det rödprickiga porslinet till advent och jul...glöggparty....=)
Hela bilden är fantastisk! Dom har verkligen lyckats fånga känslan i sin produktkatalog...Å det är DETTA jag vill jobba med....fota produktbilder och miljöer och fånga känslan...Nu har jag avslöjat mig vad som snurrar i mitt huvud...gjorde det förresten redan häromdagen till en kollega;) ha ha....;)

DRÖM PÅ NU
&
SOV GOTT!
Adela

8 kommentarer:

 1. Green gates mönster är aldeles underbara! Dessutom ger dom en fantastisk mycket vill ha mer känsla allt passar liksom i hop fast det är helt olika!

  SvaraRadera
 2. Den dör fåtöljen skulle mer jag mer än gärna kura ihop mig i med varm O'boy faktiskt och lyssna på musik eller läsa en bok. :)
  Jag hoppas att du dina drömmar eller tankar som snurrar kommer bli realitet, tycker verkligen du har potential till det. :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh vilka underbart inspirerande bilder!!! Hösten kan ju vara väldigt härlig!
  Kram Berit

  SvaraRadera
 4. WOW Vilka bilder och underbara färger.Bara så läckert så hösten blir färgglad och mysig.Ja det var mycket snyggt .Fätöljen med det häliga pläden i skulle ju inte vara fel att ha två av och sitta och sutrra med någon av sina vänner och kura i hop sig i vad mysigt.Ha en underbar dag söta du Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 5. Du tar alltid så härliga foton så klart du ska följa din dröm och jobba med att fota produktbilder. Jag trodde faktiskt att du jobbade med sånt redan!

  Du frågade om bakgrundsbilden på min blogg och den kommer faktiskt från en vanlig mall. Jag har inte lärt mig hur jag kan lägga in en egen bild ännu. Blgger är inte min kompis riktigt ännu kan man säga...

  Kram från Viola

  SvaraRadera
 6. I Löööööve Green Gate finns hur mycket snyggt som helst!!!

  kram Linda

  SvaraRadera
 7. Det är bara att sätta igång och förverkliga drömmarna vännen! :) Du har ju bra träning här på bloggen och visar alltid så fina bilder.
  Greengate har så mycket fint. Lite för blommigt ofta för min smak. Men det finns ju mycket annat med :)
  kram!!

  SvaraRadera
 8. Detta hade kanske varit intressant?

  http://www.houseofme.se

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails