HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 8 augusti 2010

Swedish hasbeens eller Friis, Spara eller Slösa=)


Hej i söndagskvällen! Hur många har jobbångest ikväll?

 Jag har det lite....faktiskt!
Ska rivstarta i morgon och fick ett schema på P som hette duga...Så när jag ändå bytt bort 2 pass så slutar veckans timmar på 69 tim...ja, ja...det få gå=)

Man kan ju skämta om Spara eller Slösa, för ingen av de här är väl direkt superbilliga precis...;) Tyckte bara jämförelsen var kul eftersom de är rätt lika! Swedish hasbeens är ju grymt snygga, även omjag aldrig skulle lägga så mycket pengar på ett par tuggummirosa...;) 
Friis & Companys boots ROSKA nederst är ju väl så snygga. Kikade på dom i en av mina favoritbutiker här när jag köpte min Saint Tropez och de är coola! Priserna är 2795:- (!) för Swedish hasbeens och 1400:- för Friis & Company.

Vad tycker ni?=)Alla vet att det är dumt att springa när det vått ute...och jag vet det verkligen nu...har sträckt mig i ena låret nåt så in i .....japp! Går som en 80-åring...hoppas det lättar tills i morgon lite....=)

Kramis
Adela

6 kommentarer:

 1. Hasbeens-skorna i dom färgerna är fullkomligt hiskeliga i mina ögon. Fast det är ju vad lilla jag tycker;) Dom andra, bruna är däremot riktigt snygga. Kram!

  SvaraRadera
 2. Skitsnygga skor! Jag skulle inte ha någonting emot de cerisrosa men kanske inte på jobbet.

  Du förresten, vet inte om det bara är jag men det är väldigt svårt att läsa texten i dina inlägg när du använder ljusa färger.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Japp, jag har också svårt att läsa texten med de ljusa textfärger som du har. Synd.

  Nja, de knalliga hasbeens är inte riktigt jag....och de andra ser lite väl höga ut för mig (skulle förmodligen slå ihjäl mig och andra om jag gick in dem, tyvärr)

  Men jag såg ett par ljusa fina i somras på Jackie i Täbybutiken och fasen vad dyra de är!

  SvaraRadera
 4. Hei;) Koselig blogg du har. Liker best de fra friis. De vil jeg prøve å få tak i:) Klem

  SvaraRadera
 5. Hähum, jag faller ju alltid för det dyraste. Även om jag inte sett prislappen innan. Så de översta är klart snyggast. Friis är med helt ok, men har svårt för den tjocka sulan under.
  Kraaaam o hälsa HK ;)

  SvaraRadera
 6. Linda, Linaplina och Fia:
  Haaa...härligt att höra att ni tycker olika!=)
  Det är väl det som är så skönt...det någon annan gillar, avskyr en annan=)

  Aj, aj...inte bra att ni inte ser vad jag skriver! Det är ju DET som är själva poängen! Bra att ni säger till...här syns det finemang, men det ska jag givetvis ändra på!;) Såklart ALLA måste se!

  Hej Norge! Kul att du tycker om min blogg! Hoppas du återkommer!=) Älskar det norska språket...sååå mysigt!
  KLEM ;D

  Perlan: Jag hälsar från dig...såklart!=)

  Kram och klem alla!
  Adela

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails