HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 22 september 2010

Ett hösthjärta...


Hello sunshines!

Så känner jag mig idag alla fall när solen skiner och jag fick en del ledig tid hemma! Ibland finns det inget bättre än att få vara ledig en vardag lite när allt är så inrutat ofta. Skulle ha jobbat em vilket jag slapp så jag hinner en hel del hemma! Trädgårdsmöblerna åker undan för vintern, det pysslas och fixas! Har hunnit vara ute och "leka" med hundarna...lille T är som ett litet barn som behöver stimulans. Han har sån energi! Idag fick han med sig en leksakstomte ut som han jagade, slängde upp i luften och slutligen till hans stora belåtenhet lyckades han massakrera den helt, så jag fick plocka vitt ludd över hela gården=)Han är ju inte terrier för inte!

Ett hösthjärta blev det av lingonriset jag plockade och om helgens väder tillåter ska jag fixa mer ute med material från skogen, gratis och bra=) Med mossa, enris och lingonris kan man göra mycket fint. Lindade en pärlband runt om med, fint till det gröna.
Här får det hänga på mina krokar från fina TIDLÖST i Halmstad! Himmel vad jag längtar till Halmstad! Hela stan är så mysig och naturen och omgivningarna! Anar att butik Fröken Kreativ också har hur höstmysigt som helst nu!
Nepp, dags att fortsätta...ingen dagens idag;) Mysbrallor och topp intresserar nog inte så många!=)

Kram


Adela

3 kommentarer:

 1. Vilket vackert hjärta! Väldigt fint med natur och pärlor!

  SvaraRadera
 2. Åh, vilket fint hjärta. Skulle vilja ha ett på vår dörr. Dags att pyssla :D
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Åååå vilket gulligt hjärta bara så fint ♥ Med natur och pärlor.Ha det gott gulliga du ♥

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails