HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

tisdag 21 september 2010

Grattis lilla Småstaden - nu har vi Love forever här!

Hej godingar!

Grattis Eksjö! Nu öppnar Dressman….är det inte så reklamen är? Som tur var så var det inte Dressman och inte en ny butik men en nygammal butik, Fina Hem som jag skrivit om här tidigare, som nu har fått in Love forever! Yammi säger jag och ler…är så glad över detta fina märke! (Lite stolt med eftersom jag tipsade ägarinnan om märket och vi gillade samma och så blev det=) Vet att mer mumma och kul saker är på ingång men vad, är än så länge än väl förborgad hemlighet…;)Försök inte pressa eller muta mig…min mun är förseglad!;D

Fina tunikor och underklänningar finns redan och mer är på ingång! Underbara modeller och bra priser, lovely!=)

Klickade några snabba shot med på de jättesöta glasen med mönster i och de superfina skålarna för dessert, frukost eller vad du vill – allt från Miljögården. Se upp framöver för det kommer att hända grejer där;)

Luftat mitt huvud ikväll med T & B och pratat och ventilerat med en underbar vän. Dagen har innehållit det mesta…Vissa saker och vissa människor upphör aldrig att förvåna…Vissa saker verkar inte ha någon ände utan fortsätter, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt saken. Mest skratta numer tror jag, ja…tänk vad en del kastar bort energi och liv på fel saker, det känns sorgligt, Är glad att jag slipper vara med mer!;) Nog om detta….livet går vidare och jag tycker livet är härligt även om det har ett högt tempo för mig ofta. Försöker dra ner på farten och det kommer nog att gå snart tror jag. Ett projekt känner jag mig färdig med och har istället andra planer på lut som jag luftar med mig själv än så länge.


Fick ett trevligt mail idag med från en bloggerska! Kan konstatera att världen är liten ibland. Vi hade en del gemensamma nämnare i våra liv kan man säga och det var jättekul att höra av henne!=) Man får verkligen nya vänner i Blogglandia!
Den här är en riktig underbaring;)
Fint från Miljögården.
Sist en dagens! Skön, mjuk, stickad nougatfärgad klänning i fin och kvinnlig modell med Cream underklänning under och leggings från Lindex. Nougatfärg med creme är jättefint tycker jag.
Sov så gott nu alla!

Kram
Adela

7 kommentarer:

 1. Perfekt att ha det nära så man kan prova o s v.
  Vilken härlig dagens! Jag måste ta och kika på de där leggings du visar. :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Det får bli en tur till din stad det märker jag och det är ju inte så långt heller.
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 3. Vilka snygga kläder som Love forever har! Gillar dina stövlar, dom är så snygga! Härliga klara hösthälsningar till dig, njuter av utsikten från mitt fönster. Ser det spegelblanka vattnet, och ser hur dimman lättar över havet!

  SvaraRadera
 4. Det er bare SÅ FINT!!! :))
  Kram

  SvaraRadera
 5. Love forever har snygga kläder- hur ser prisbilden ut?

  SvaraRadera
 6. Jeanette: Ja jättebra att få kika på nära håll och prova!

  Eva:Tycker absolut du ska åka hit..vänta 1-2 v så har du ännu mera godbitar!=)

  Anne-Lie: Visst är det mycket fint! Och detta är ju bara en liten glimt av allt fint de har. Vilken härlig beskrivning du gav...jag som älskar havet!;D

  Annette: Kul hitta en hälsning från dig! Visst är det fint!

  Anonym: En tunikorna ligger runt och mellan 550-750:- bra priser och underklänningarna 479:- om jag inte minns fel nu=)

  Kram alla!
  Adela

  SvaraRadera
 7. Var i en av mina favoritaffär i min stad idag, och de hade Love Forever i den affären, men också ett nytt märke som jag bara blixtförälskade mig i : Walkincloset...köpte en urmysig stickad ljungrosa klänning och en underbar kofta plus en underklänning. Kolla in det märket. Jag skulle kunna köpt varenda plagg..och nästa vecka ska jag på deras modevisning :) Kul!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails