HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

lördag 4 september 2010

Ett lördagstips!

Hello sunny saturday!=)

Underbart väder eller hur? Här har vi fikat ute i solen och jag tar en paus från mitt fix ute! Håller som bäst på att binda ett mosshjärta för ytterdörren, ni ska få se lite senare idag! Tycker det är superkul att göra egna saker, särskilt för utebruk. Lång sovmorgon här med trötta teenagers med och bra för mig inför kommande nattarbete;)

Den här Gel-creamen måste jag tipsa er om! Underbart härlig återfuktande creme med brun-utan-soleffekt. Perfekt nu när den riktiga solen försvinner och vi är väl alla lite skeptiska till solarium, även om jag erkänner att jag åker dit någon gång ibland när jag känner att jag behöver det;)

Produktinfo om den:
"Decléor Perfect Sculpt Firming Gel-cream Natural Glow återfuktar huden samtidigt som den blir synbart jämnare och mjukare. Decléor Perfect Sculpt Firming Gel-cream Natural Glow fungerar som en naturlig stödstrumpa för kroppen. Dess elasticitetsökande egenskaper ger en omedelbar och kontinuerlig uppstramande effett. Med sin lätta brun-utan-sol effekt ger Decléor Perfect Sculpt Firming Gel-cream Natural Glow en lätt solkysst effekt som gradvis ökar för varje gång du smörjer in kroppen."
Finns just nu här för 399:- och jag lovar att den är DRYG!

Snart blir det doggispromenad och en god middag!

Vi ses lite senare=)

Kram & Saisir le jour!
Adela

3 kommentarer:

  1. 1000 1000 tack gulliga du för ditt inlägg hos mej blev så glad ja även rörd.Ja det är ju det lilla som betyder mest.♥ ♥ ♥ Ja i dag är det bara spå himla fint väder.Gott med sovmorron behöver man ibland.Gott med fika i solen.Nu blev jag nyfiken vad det blir för fint.Ha en skön eftermiddag sötis Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Ser fram emot att se hjärtat, det är mysigt med höstpyssel nu, både ute och inne...Kram på dig! / C&M

    SvaraRadera
  3. Hej!! Jag tycker jättemycket om din blogg..så jag lägger till dig hos mig..om det går bra..
    kram

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails