HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

onsdag 1 september 2010

Höstinredningssugen!

Hej alla mina bästa bloggläsare mitt i lunchen!

Sol idag med, har ni det också?=) Då blir man så glad! Ska ge mig ut på en skogstur efter jobbet och plocka mossa…nu rycker det i kreativa tarmen=) Länge sen jag hade tid att pyssla hemma, så nu ska jag ägna några veckor åt att höstfixa hemma, både inne och ute! Målet är att hinna klart målningsgrejerna som är kvar innan frosten sätter in=) Hoppas det dröjer…

Fick en överraskning när jag kom hem från P sent igår kväll. Stora A hade varit ute och fiskat och kom hem med stora fina abborrar som han rensade och filéade och stekte! Mums vad gott det var, ca halv elva på kvällen;) Måste säga att är det nåt han kan så är det fisk efter alla år med sin pappa, farmor och farfar ute i deras stuga på ön i Misterhults skärgård. De bor granne där med en ”riktig” fiskarfamilj så han har fått lära sig hur det går till. Han kan det mycket bättre än jag någonsin kommer att kunna…=)

Är som sagt väääääldigt sugen på att hösta inne! Här är inspirationsbilder från Alvas Hus. Underbar nätbutik med så mycket fint. Gjutjärnsljusstakarna är ju så fina! Tänk ett gäng såna i olika modeller och storlekar och tända varje kväll.
Modell:
1. 225:-
2. 149:-
3. 149:-
4. 225:-
5. 199:-
Fågelburarna är ju också SÅ fina och korgen…en dröm=)
Sjalen i grått är ”rund” och blir så där härligt fyllig!
Den här är en dröm och jag gillar att det är både stickat och volanger på;)

Minsann…jag tror jag har ett paket att vänta i lådan idag….en godisgrej som beställdes i juli och inte kommit förrän nu…men den som väntar på något gott=) Nyfikna?? Jag med!=)

Ha en underbar dag!
Adela

8 kommentarer:

  1. Ljusstakarna är görläckra. Vill ha ALLA *ler*!

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera
  2. Hej Vännen!
    Så mycket fina inredningsdetaljer du visar.
    Nu har jag hittat en fin sak till DIG oxå;)
    Ha en fin dag på dig!
    Nu ska vi på SAFARI!
    Kram från Bettan

    SvaraRadera
  3. Härliga ljusstakar och andra inredningsprylar för den delen. Dina söner verkar så himla goa.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hälsning från soliga Halmstad.
    Sjalen är från Ester Elenora o den får jag in 3dje veckan i denna månaden !
    Hej hopp.
    Tidlöst Halmstad
    www.tidlost.com

    SvaraRadera
  5. Jag såg en variant av de där ljusstakarna på Mio - fast jag har ju redan tidigare gjort mig en budgetvariant, inspirerad av Michaela Willers keramikljusstakar i vitt. Jag har fyndat snirkliga mässingsljusstakar som jag sprayat vita. Metallkorgen var också himla fin, och den blir det nog svårare att göra en egen variant av... ;-D

    SvaraRadera
  6. Vilka fina saker, ibland blir jag sugen på att kasta en massa saker. Vill köpa nytt, och renovera hemma. Men tiden räcker inte till riktig. Den grå sjalen var snygg!

    SvaraRadera
  7. Heléne: Vi har nog ganska lika smak=)...skulle inte heller tacka nej till typ alla!=)

    Jeanette: Tack gumman=) De är goa dessa killar...och ibland precis som alla teenagers är! Dvs...lata, tjuriga,och vet bäst;D

    Katarina: Så kul att du kikar in! Blir jätteglad när du hälsar på=) Aahh perfekt med sjalen! Meddela gärna när den kommmit...kanske fler som vill köpa så får du skicka landet runt=) Hoppas allt är bra i ditt UNDERBARA Halmstad!

    Fröken Fräken: Ja så fiffig som du är så fixar du nog en korg med tror jag!=)

    Anne-Lie: Visst blir man det...man får ta det lite i taget och loppis är billigt och bra annars ju!=)

    Kram till er alla!
    Adela

    SvaraRadera
  8. Meeeen....i hela världen! HUR kunde jag glömma svara dig Bettan!?! Kanske för du är på andra sidan jordklotet?!=) Men tack snälla du!! Min vinst förstår jag;)...tänk om det är en levande elefant från ditt safari?!=) Lyckans dig som får se allt du får se nu!
    Många kramar!
    Adela

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails