HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

söndag 3 oktober 2010

Fabrikens söndagsbild - Höstsöndag

Hej Sköna söndag!

Eller är det sköna verkligen...jag är lite kluven till söndagar. Skönt att vara ledig (om man är det) men samtidigt en dag man ofta måste göra mycket "have to do" grejer för att livet ska fungera i veckan sen. Ibland är de såklart bara sköna och man gör i princip ingenting;)

Mitt vardagsrum här som är mitt bidrag till söndagsbilden i fabriken har fått lite annan accentfärg efter det turkosa, lite höstkänsla=) Härliga dova färger i mullvad och allt är ju snygg till vitt, så med VIT bas kommer man långt. Den här färgen brukar bara få vara med ett par månader nu, sen kommer det adventstider och då blir allt mer vitt igen. Det är finast till det lite juliga...älskar vita jular med möjligtvis lite gröna inslag som vita hyacinter och lite gran- eller enris. Men nu är det bara HÖST än och som sagt; mullvad är en ljuvlig färg! Kudden i mullvadsfärg i finaste mönster och material kommer från Butik Finrummet i Jönköping och kudden med lite guldiga orientaliska toner kommer från Baazar. Finrummet är en mysig butik som  ligger på väster och jag länkar inte för deras hemsida verkar bara vara i startgroparna.

Nu blir det hundpromenad! Är lite oväntat ledig...får se om det varar=)
Vi ses lite senare...;)
KRAM


Adela

3 kommentarer:

 1. Tack för Din hälsning på min lilla blogg.Var precis och kikade runt här bland fabriksbloggarna.Tänkte lite över det Du skrivit...älskar också vita jular.Snart byts nog mitt turkosa till mer vitt.Märkligt vad man tröttnar fort.Så mycket fint hos Dig!
  Ha en skön söndagkväll! kram *piah*

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder!

  Så fint du har det. Bra smak där ;-)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Bara så underbara bilder!!!!Vad fint du har det kanon snyggt.Önskar dej en skön kväll och en go start på nya veckan söta du kram Rita ♥

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails